Bagaimana untuk menjadi Ahli Shaklee??

By | August 10, 2012

Supplement Shaklee semakin mendapat perhatian dan tidak kurang juga yang berminat untuk menjadi ahli Shaklee tapi tidak berapa pasti bagaimana caranya. Saya kongsikan informasi berkaitan dengan keahlian Shaklee sebagai panduan dan juga antara soalan cepu emas yang sering saya dapat.

Q: Berapakah bayaran untuk menjadi ahli? Seumur hidupkah?
A : Yuran keahlian Shaklee adalah RM65 dan kos penghantaran member kit sebanyak RM10  bagi semenanjung dan RM20 bagi Sabah Sarawak. Jika anda pergi ambil sendiri member kit di cawangan Shaklee, anda jimat kos pos. Ya, keahlian seumur hidup.
Q : Ada cara untuk dapatkan keahlian PERCUMA?
A: Anda layak untuk mendapatkan keahlian PERCUMA dengan pembelian product Shaklee bernilai RM650-700 bersamaan dengan 200uv (point). Setiap product Shaklee akan mendapat nilai uv tertentu.
Q: Adakah saya perlu kumpul point tertentu untuk kekalkan keahlian?
A : Tidak perlu untuk kumpul point jika anda sekadar mahu ambil untuk diri sendiri dan sanak saudara.
TETAPI jika anda berminat untuk menjadi pengedar aktif, anda perlu mencapai point tertentu untuk melayakkan diri anda mendapat cash back – kami akan guide anda bergantung pada berapa target income yang anda mahu.
Q : Adakah saya WAJIB membuat pembelian setiap bulan?
A : TIDAK WAJIB
Q : Apakah kelebihan menjadi ahli Shaklee?
A :  Anda layak untuk membeli product Shaklee pada diskaun sebanyak 15-20%. Selain itu, anda berpeluang melancong secara PERCUMA di dalam dan luar negara termasuk tajaan UMRAH secara PERCUMA ( untuk muslim) sahaja.
Q : Saya pernah menjadi ahli Shaklee satu masa dahulu, bolehkah saya daftar di bawah keahlian mychibibox untuk join bisness?
A : Anda boleh mendaftar di bawah keahlian mychibibox. *Tertakluk pada terma dan syarat. Yuran keahlian adalah sama seperti anda mendaftar kali pertama dahulu. Hubungi saya jika anda ingin saya menjadi sponsor anda.
  
Q : Boleh terangkan bagaimana cara untuk mendaftar?
A : Anda boleh pergi ke cawangan berdekatan Shaklee dan nyatakan Shaklee ID saya sebagai sponsor anda.
ATAU, saya akan uruskan semua urusan pendaftaran untuk anda. Maklumkan saya maklumat yang diperlukan sahaja.
Dengan menjadi ahli di bawah group mychibibox, anda boleh menjalankan perniagaan anda sendiri di bawah bimbingan Mychibibox Team dan Euphoria GBS.
Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli boleh hubungi saya di mychibibox[@]gmail.com untuk maklumat lanjut atau klik sahaja di bawah ini.
 Kami bersedia menjadi coach anda jika anda ingin memulakan perniagaan Shaklee samada anda seorang yang bekerjaya mahupun surirumah.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge