Jatuh Cinta dengan ESP**

By | August 8, 2012
Anda sudah cuba Shaklee ESP???
Jika belum, alangkah ruginya sebab saya boleh katakan yang ESP adalah hot seller product di kalangan pengguna Shaklee. Ada yang seolah-olah “addicted” kepada ESP. Setiap hari mesti mahu ambil ESP walaupun secawan seolah-olah tidak lengkap aktiviti harian tanpa ESP.
Salah seorang pencinta ESP adalah cik Zura yang sekarang sudah masuk canister ke 2. Beliau memang sangat teruja dengan ESP untuk kecantikan kulit dan sekarang menjadi kewajipan untuk mengambilnya pada bulan puasa.
Ini cerita Zura sebelum bulan puasa

“Genap sebulan minum,alhamdulillah bab tenaga tuh mmg superb sesgt, sbb sblm nih blk kj mesti sy melepet penat dan tetdo..huhuhu kerap tdo petang, org tua kate lame2 boleh jd bebal.
Pose kan nak dkt dh amat2 memerlukan mende2 yg nak naikkan tenaga semula nih”

Jom tengok SMS zura pada 25 Julai, hari ke 5 berpuasa.

“Hi tuty, rs tk sabar nak shared, pg td telajak sahur 5.30 bgn, mkn 2 bj kurma n esp wat 3 sudu terus, Alhamdulillah tk rs lapar pn. Sblm ni sahur mmg mkn nasi sket. Mcm dh jatuh cinta dgn esp la”

Cuba tengok waktunya. Pukul 6.39pm.Memang cik Zura kita sangat teruja dengan pengalaman puasanya bersama ESP.
Bestkan Puasa dengan ESP ni?? Saya pun WAJIB ambil setiap kali sahur lagi-lagi la sebagai ibu menyusu ni kan..

Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.

Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik.  ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi  dengan semua  asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting.  Berbanding  protein daripada sumber daging, telur dan tenusu,  ESP adalah  rendah  lemak dan  bebas laktosa dan kolesterol.

Shaklee ESP:
•    Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
•    Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
•    Mengandungi lima  vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones.  Kajian menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*
•    Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP),di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.

Kredit : Shaklee Malaysia

Jom dapatkan Shaklee ESP..Insya Allah anda tidak akan menyesal kerana mengambil product ini.

Disclaimer : Testimoni ini adalah pengalaman pengguna semata-mata dan kesan bagi setiap individu adalah berbeza.Sila dapatkan konsultasi yang betul daripada pengedar anda.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS | whatsApp -7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!
Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge