Anak sihat, Susu Pekat, Kulit Cerah Kemerah-merahan ( Testimoni Pengguna)**

By | October 18, 2012
Sepanjang menjadi dealer Shaklee ini, saya jumpa dengan ramai orang dan pelbagai ragam.Malah ada yang menjadi rakan baik di alam siber walaupun duduk nun jauh daripada saya. Contohnya adalah Pn Ayu yang sentiasa menyokong biz saya ini. Jangan tak tahu yang beliau duduk di Alor Setar tawww..Jadi untuk anda yang keciwa bila dengar saya tidak berada di kawasan kediaman anda, itu bukanlah penghalang. Yang penting di mana anda berada dan anda dapat product anda. Bukan di mana saya berada yea.

Ahad lepas saya menerima surat yang panjang lebar sungguh daripada Pn Ayu berkongsi keseronokannya sepanjang mengamalkan Shaklee ini. Perubahan positif yang dialaminya. Oh, Pn Ayu juga ada hadiahkan HUBBY SET untuk suaminya yea. Sweet kan???
Jom baca kisah Pn Ayu ini.
Seronokkan???Bukan setakat anak Ayu yang dapat kesihatan malah Ayu pun semakin bertambah ayu.
Perasan komen terakhirnya??? Yup, Pn Ayu hubungi saya untuk dapatkan ESP. Product yang meletop sekarang kan. Alhamdulillah sudah selamat saya pos ke Alor Setar.
Jika anda ingin tahu apa yang Pn Ayu ambil sekarang, meh bisik-bisik dengan saya. Tahukan macamane untuk hubungi saya???

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge