Set Slimming selamat untuk ibu menyusu : Susu Meriah, Berat Turun

By | January 22, 2013
Salah satu dilema bagi wanita selepas bersalin adalah masalah berat badan yang tidak kembali ke asal. Tambahan pula bila menyusukan anak, tidak semua product slimming itu sesuai kerana ianya boleh memberi kesan pada bayi anda juga. Bukti paling mudah apa yang anda ambil akan disalurkan kepada bayi anda melalui susu badan. Ada yang risau bayi mereka akan cirit birit dan sebagainya.
Persoalannya sekarang adakah supplement Shaklee yang dapat memberikan membantu masalah ibu menyusu yang mahu diet / kurus kembali tanpa mengganggu penyusuan si manja.
Memang ada kombinasi set yang kami sarankan. Malahan ianya famous di kalangan ibu-ibu menyusu ini kerana bukan sahaja dapat membantu untuk kurus malah secara tidak langsung membantu pertingkatkan penghasilan susu badan mereka.. Teruja gitu kan sebab 2 in 1.Paling mantap adalah kesihatan ibu serta bayi juga terjaga.
Sebelum saya bercerita lebih lanjut, moh saya kongsikan 1 testimoni yang sangat menarik.

Pn Akila :
Salam..jika sebelum ni kita share pasal set berpantang, now kite nk share lak set slimming ni..Superb kan..kita x pernah sangka yang kita bleh turunkan berat kite balik…20kg!!! MEMEY TERBAIK!!! Kita consume amek ESP, ALFALFA, N LECITHIN...Kita teruja laaaa…dah la berat turun, lebih dari zaman b4 preggy, susu pon meriah..kulit pon cantek..n banyak lagila..yg penting cam kita cakap dulu, SHAKLEE MEMEY BESH!! P/A : Rugi lau x cube!!!
Ha..Saya tak tipukan??? Saya pun amalkan set yang sama juga. Memang best dan untuk merasainya, anda juga perlulah mencuba sendiri. Namun harus saya ingatkan proses diet ini bukanlah instant effect yea..Ambil hari ini, esok dah turun 10kg. NO NO NO..Itu sangat merbahaya pada kesihatan organ dalaman kita.Boleh terkejut juga tau.
Bagaimana pula supplement ini bekerja untuk mendapatkan result 2 in 1 di atas tu??

Lecithin : merupakan agen pemecah lemak ( fat emulsifier) yang akan memecahkan lemak-lemak di dalam badan anda mahupun makanan yang anda ambil. Jadinya lemak itu akan terapung di dalam salur darah dan tidak termendap. Bahaya yea jika salur darah tersumbat. Risiko untuk kena strok tu.
Nota : Ramai yang tidak tahu lecithin juga diperkaya dengan kolina yang penting untuk meningkatkan daya ingatan seseorang. Kita selalu dengar yang wanita bersalin ni cepat pelupakan?? Sekali lagi faedah 2 in 1 di sini.
Alfalfa complex : merupakan fiber yang bertindak untuk mengangkut keluar lemak terapung yang dipecahkan oleh lecithin. Tanpa Alfalfa, lemak-lemak itu tidak diangkut keluar. Selain itu, alfalfa juga bertindak sebagai detok lembut untuk menyahtoksin badan serta membantu sistem percernaan yang lebih lawas.
Nota : Mengandungi galactalogue yang menjadi milk booster. Namun bagi anda yang mempunyai masalah SLE ataupun bayi g6pd, anda TIDAK BOLEH mengambil Alfalfa.
ESP : Soy Protein pilihan ramai pada masa ini. Pengambilan ESP sepanjang hari memberikan si peminum rasa kenyang yang lebih lama kerana protein dicernakan lebih lambat berbanding karbohidrat. Jika anda yang suka sangat untuk makan kudapan, gantikan dengan ESP untuk mengelakkan anda makan junk food.

Nota : Protein adalah salah satu komponen untuk membantu penghasilan susu badan dengan lebih cepat. Feedback yang kami terima adalah breast rasa lebih cepat penuh berbanding sebelum pengambilannya.
Bagi anda yang jenis tidak sabar, boleh hubungi kami untuk alternatif lain bagi lecithin. Konsultasi PERCUMA kami adalah untuk pelanggan mychibibox sahaja. Anda akan diberikan tips pengambilan yang sesuai dengan situasi anda serta tips-tips untuk penyusuan si manja anda.
Jom mulakan diet sihat bagi ibu menyusu sekarang.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge