Testimoni : Kahak dan kerap selsema beransur kurang dengan Shaklee OmegaGuard**

By | February 7, 2013
Seorang ibu memang sangat sayangkan anaknya. Jika anaknya sakit, mereka sanggup berhabisan duit asal dapat menyihatkan serta menceriakan kembali si anak. Antara permasalahan yang sering diajukan pada saya adalah supplement untuk anak-anak yang mengalami masalah berikut :


(1) Lemah antibody badan – jika seorang demam di taska / pusat asuhan kanak-kanak, anaknya  
     pun akan kena tempias
(2) Bangun pagi dengan hidung selsema serta tersumbat. Adakalanya sehingga sukar untuk 
     bernafas
(3) Masalah kahak yang banyak
(4) Penyakit athma yang merupakan penyakit genetic yang diwarisi
Bagi kanak-kanak, saya suka menyarankan untuk ibu bapa memberikan anak mereka supplement fish oil seawal kecil lagi. Minyak ikan yang dimaksudkan adalah bukan daripada hati ikan tetapi daripada ikan sebenar yang kaya dengan DHA serta EPA bagi memastikan sel-sel otak mendapat signal yang kuat untuk dihantar kepada saraf-saraf.
Ikuti kisah Pn Umi yang sangat HAPPY dengan perubahan anaknya setelah mengamalkan Shaklee OmegaGuard serta Vitalea For Children.

Testimoni ( tarikh : 6 Feb 2013)
Dulu kerap selsema n banyak kahak, Kini beransur kurang dah x mcm dulu

“ Saya mula amalkan supplement Omega Guard pada anak saya start bulan Jan 2013. Sblm tu memang kerap bawak harraz g klinik disebbkan kerap selsema n banyak kahak. Hati ibu mana yang x risau kan?? Klu tiap2 hari bgn pagi nak solat mesti selsema n hidung tersumbat..bila disuruh buang kahak katanya kahak x nak keluar..hah! apa kes plak x nak keluar kahak ni.

Tapi biasalah doc akan beri ubat, cair kahak n selsema..spi bila2 pun itula ubatnya klu kita dok ulang alik klinik kan..so saya ambik keputusan untuk bg die makan omega guard + vitalea children Shaklee..

Alhamdulillah dalam musim hujan skrg ni die x de nak ngadu hidung sumbat n x leh nafas lagi..beransur kurang dah x mcm dulu..Happy sgt2 sbb saya akan berusaha buat yang terbaik untuk harraz…” 

Jika anak anda juga mengalami permasalahan yang sama, mungkin anda boleh mencuba supplement Shaklee kami. Saya sendiri memang memberikan OmegaGuard kepada anak kecil saya, Amni sehingga terpaksa sorokkan botol daripada pandangannya.
Jemput baca di sini segalanya tentang OmegaGuard

Hubungi kami kerana anda pasti tidak mahu terlepas mendapatkan OmegaGuard pada harga tergolek hanya pada Februari 2013. 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS/whatsApp 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!
Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge