MEREBUT PELUANG vs MELEPASKAN PELUANG

By | April 9, 2013

Pernahkah anda terfikir untuk memberikan diri anda peluang kali ke 2 untuk mengubah perjalanan kerjaya anda?

Saya sendiri sedang membuka peluang itu pada diri saya menyusuri satu perjalanan yang tidak pernah saya sendiri bayangkan dengan menjadi seorang businesswoman di samping bekerjaya. Setelah menghadiri power up seminar pada sabtu lepas, saya ingin berkongsi dengan pembaca semua kenapa saya memilih Shaklee untuk membuka PELUANG baru dalam diri saya.
(1) Shaklee sebagai PELUANG KESIHATAN
Saya telah memilih Shaklee sebagai jenama supplement keluarga saya
Sejarah Shaklee bermula sejak tahun 1915 dimana Doktor Forest C. Shaklee telah mencipta Vitalize-Mineral, multivitamin pertama di dunia yang menjadi akar umbi nama VITAMIN. Paling penting sekali ianya adalah semulajadi dan satu perkara yang memang membuatkan saya kagum dengan SHAKLEE adalah TIADA SILICA GEL di dalam botol vitamin. Aneh tapi BENAR. Kebiasaanya kita memang lihat silica gel dalam vitamin kan?? Jadi daripada sudut ini pun kita boleh lihat yang SHAKLEE BERBEZA dengan jenama lain.
(2) Shaklee sebagai PELUANG KERJAYA
April 2013, saya masih menjadi pengedar sah Shaklee yang aktif.Alhamdulillah kerana ianya membuka peluang kerjaya yang lebih fleksible untuk diri saya. Jika saya tidak berpuas hati, masakan setelah 2 tahun masih menjadi pengedar kan??
Bermula dengan perkongsian penggunaan product Shaklee semasa saya mengandung, berpantang dan juga penyusuan si manja Amni, siapa sangka saya dapat menjana pendapatan tambahan. Satu perkara yang mengujakan adalah jumlah RM yang diterima semakin lama semakin meningkat selari dengan usaha yang dilakukan.
UNIKNYA Shaklee ini walaupun merupakan syarikat multilevel marketing pertama di dunia adalah, anda boleh menjana pendapatan serta berkembang lebih maju daripada orang atasan anda. Tiada istilah goyang kaki atau anda bekerja keras untuk orang atasan anda. Sistem yang adil.
Alhamdulillah, Shaklee banyak mengubah diri saya. Bak kata Prof Muhaya, “ DUNIA DALAMAN KITA, MENENTUKAN DUNIA LUARAN KITA”.. Sememanngnya dengan kumpulan Euphoria Shaklee, saya mengalami transformasi daripada dalaman yang mendekatkan diri dengan Yang Maha Esa malah melihat konsep rezeki itu daripada sudut yang lain.
Rebut PELUANG di depan mata sebelum anda menyesal.
Kos hidup di Malaysiasekarang adalah sangat mahal berbanding dengan pendapatan seisi rumah. Kadar inflasi meningkat 3 kali ganda berbanding 10 tahun lalu. Malah pendapatan di bawah RM3,000 diklasifikasikan sebagai rakyat miskin.
Mari sertai saya untuk keluarkan diri anda daripada kepompong selesa itu. Mulakan langkah anda sekarang kerana pilihan di tangan anda.

Soalan yang pasti tercetus dalam minda adalah BERAPA MODAL YANG DIPERLUKAN???
Langkah pertama adalah dengan menjadi AHLI SHAKLEE dengan yuran keahlian RM75 bagi semenanjung / RM85 bagi sabah sarawak. Jika mahu KEAHLIAN PERCUMA, anda layak dengan pembelian product bernilai RM650-700.

Jangan tunggu lagi kerana anda yang menentukan masa depan anda.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge