Rahsia tambah susu badan dengan Vitamin Shaklee

By | May 15, 2013

Sana sini orang bercerita tentang vitamin Shaklee membantu menambah susu badan. Betulkah atau sekadar propaganda penjual?? Ramai juga yang bertanya, “Jika saya amalkan set ini memang boleh jamin susu badan saya banyak ke?”

Jawapan saya untuk persoalan di atas adalah YA dan TIDAK. YA, jika anda sangat komited dengan rahsia yang bakal kami kongsikan. TIDAK, jika anda sambil lewa dan mengharapkan vitamin Shaklee menjadi “ubat ajaib”
Saya mahu kongsikan dengan anda semua dengan rahsia bagaimana untuk menambah susu badan dengan menggunakan vitamin Shaklee.
Rahsia pertama, anda perlu mengikut jadual makan yang disediakan. Tips EKSLUSIF dengan pengambilan vitamin pada masa tertentu membantu proses “booster”
Rahsia kedua, pastikan pengambilan air masak adalah 3 liter sehari paling minima. Pasti ramai yang sudah pening kepala. Jangan risau kerana tips pengambilan air masak dikongsikan sehingga anda minum tanpa disedari.
Rahsia ketiga, pam setiap 3 jam sekali bagi ibu bekerjaya. Tidak tahu bagaimana untuk susun jadual pam anda. Mychibibox sediakan jadual pam untuk panduan anda.
Penyusuan susu badan tidaklah terlalu sukar jika ibu-ibu sekelian mengetahui tips & trick .
Sekarang saya akan bongkarkan senarai vitamin Shaklee yang perlu anda gabungkan dengan rahsia di atas.
Sudah semestinya Set 3M – Make More Milk . Pilihan ramai ibu menyusu dan sudah pasti mereka sangat berpuas hati dengan pelaburan yang dikeluarkan.
Ramai yang terkejut pada mulanya kerana mereka perlu ambil 6 jenis supplement. Tapi nanti dulu, kami tidak suka hati letak set ini tanpa memastikan setiap satu daripada product ini akan memberikan manfaat kepada anda.In sha  Allah.
Bukan sahaja susu badan semakin meriah, anda mendapat pelbagai bonus percuma dengan set ini.
Bonus Pertama :
Kulit yang cantik serta mulus.
Bonus Kedua :
Penurunan serta pengawalan berat badan.
Bonus Ketiga:
Badan yang sihat serata cergas
Bonus Keempat :
Hubungan keintiman suami isteri yang lebih mesra
Serta senarai bonus yang panjang lagi.

Testimoni terhangat dan terbaru daripada Pn Nisa,Klik gambar untuk imej lebih besar


“Saya ikut tips dealer yang saya beli, air at least 3 liter dan direct feeding atau pam sejam sekali. Alhamdulillah dalam dua hari dah nampa kesan. Susu dari 1oz bertambah sampai saya boleh dapat 7oz satu sesi

Jika anda masih berkira-kira untuk mengambil set ini atau tidak, anda telah terlambat untuk menikmati bonus-bonus yang dinyatakan di atas.
SMALL INVESTMENT FOR BIG EARNER

SMS / whatsApp “Set 3M” ke 012-738 3040 untuk mendapatkan set penyusuan anda sekarang juga.


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge