Surirumah jana pendapatan 4-5 angka sebulan – Hanya sekadar angan-angan??

By | May 14, 2013

Di kalangan ibu berkerjaya, tercetus satu fenomena yang membuka bidang kerja baru yang tidak pernah anda bayangkan semasa anda belajar samada di peringkat sijil, diploma mahupun ijazah. WAHM atau nama penuhnya, Work At Home Mom telah menjadi satu kerjaya baru yang sangat di idam-idamkan olen ibu yang berkerja dan mempunyai anak kecil.
Bagi yang pertama kali mendengar pasti tertanya-tanya apa yang seronok menjadi seorang WAHM.
Seronokkan jika anda dapat :
(1) Bekerja daripada rumah sendiri tanpa perlu keluar awal mengharungi jalan yang sesak dengan traffic
(2) Tentukan masa kerja anda sendiri. Masa adalah fleksible yang pasti tidak ada yang bising jika anda lewat masuk ke pejabat
(3)Membesarkan anak anda di depan mata sendiri. Tidak perlu risau dengan kondisi anak yang sering jatuh sakit semasa di taska sehingga anda kerap mengambil cuti kecemasan.
(4) Tidak perlu lagi mendengar arahan daripada orang atasan atau terkejar-kejar untuk menyiapkan tugasan dalam masa yang ditetapkan.
(5) Pulang ke kampung melawat ibu bapa tanpa perlu mengambil cuti atau menunggu cuti umum di mana 1 Malaysiajuga pergi bercuti dan jalan raya sesak.
(6) Membeli belah di waktu semua orang pergi bekerja pada hari bekerja. Sudah pasti lengang sahaja suasana.
Memang anda akan bertukar status menjadi seorang SURIRUMAH tetapi bukanlah sekadar menguruskan anak serta rumah tangga. Anda masih mempunyai PENDAPATAN sendiri malahan angkanya boleh menjadi 2-3 kali ganda daripada kerja hakiki anda sekarang. Tidak perlulah untuk bergantung dengan pendapatan suami sahaja. Malah anda dapat membantu ekonomi keluarga.
Saya juga sedang bergerak ke arah menjadi seorang WAHM. In sha Allah.
Setiap individu dijadikan Allah dengan potensi yang hebat serta kelebihan yang berbeza-beza daripada satu sama lain. Kejayaan di dalam dunia usahawan bukanlah diukur dengan prestasi akademik sebaliknya kepada jati diri kita.
Jika anda mempunyai cita-cita untuk menjadi seorang WAHM tetapi tidak tahu bagaimana caranya, saya menjemput anda untuk menjadi ahli keluarga Shaklee MCB Family. Modal sangat rendah tanpa perlu membuat pinjaman bank. Apa yang saya minta adalah anda sedia untuk korbankan masa anda kerana peringkat permulaan untuk mengubah hidup memang perit. Namun kemanisan yang bakal dikecapi tidak dapat diucapkan dengan kata-kata. 

Klik link di atas untuk menyertai kami !!!! 


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS/whatsApp 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge