Pengedar Shaklee Puncak Alam

By | June 17, 2013

Pengedar Shaklee Puncak Alam

Adakah anda berada di kawasan sekitar Puncak Alam, Saujana Utama, Alam Budiman, Meru dan Sungai Buloh ??

shaklee puncak alam

Pengedar shaklee puncak alam

Berita baik kerana anda boleh mendapatkan product Shaklee anda secara Cash-On-Delivery daripada saya, Tuty Rahiza secara terus yang merupakan pengedar shaklee puncak alam anda. Ready stock cuma anda perlu beritahu kami product apa yang anda mahukan serta  waktu dan lokasi penghantaran. Kebanyakan produk boleh didapati segera. Anda boleh datang ambil di lokasi kami ataupun kami hantar kepada anda. Kini kami juga dapat menghantar produk ke lokasi anda pada waktu siang kerana mychibibox.com sudah beroperasi sepenuhnya di rumah.

Untuk rakan-rakan di Desa Coalfield, jangan risau juga kerana kami sering juga ke sana untuk menghantar product Shaklee.

Caj penghantaran akan dikenakan. Bagi kawasan-kawasan lain, anda boleh hubungi kami kerana rangkaian keluarga mychibibox mungkin berada berdekatan dengan anda.

Antara soalan cepu emas yang sering diterima :
Q1 : Adakah saya akan mendapat jadual pemakanan daripada Pn Tuty ?
A 1: Ya, sudah tentu kerana pembelian anda dengan mychibibox beserta dengan jadual pemakanan yang betul serta konsultasi selepas pembelian.

Hubungi saya , pengedar Shaklee Puncak Alam anda segera.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di mychibibox[a]gmail.comatau SMS/whatsApp 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge