Promosi Shaklee Mealshake Beli 6 PERCUMA 1

By | June 17, 2013

Setelah hampir setahun menunggu, akhirnya promosi Mealshake oleh Shaklee telah kembali. Pada bulan Jun ini, Shaklee menawarkan Mealshake Percuma dengan pembelian 6 canister. Sudah tentu yang tersenyum lebar adalah para ibu yang memang gemarkan supplement mealshake untuk si manja.

Sepanjang saya menjadi pengedar Sah Shaklee, product Mealshake menjadi pilihan ramai ibu-ibu sebagai pemakanan tambahan untuk anak-anak mereka malah saya juga bagi Dhia Amni. Namun, orang dewasa juga boleh mengamalkannya. Ramai yang tergoda dengan bau vanilla yang harum semerbak sebaik sahaja membuka penutup canister.

Golongan yang sangat disarankan mengamalkan Mealshake :

(1) Kanak-kanak berusia 1 tahun ke atas untuk menampung nutrisi yang lompang bagi membantu
      menaikkan selera makan serta meningkatkan antibodi badan
(2) Mereka yang sering “lupa bersarapan” dan inginkan sesuatu yang cepat serta mudah disediakan
(3) Ibu hamil yang mengalami alahan yang teruk sehingga hilang selera makan dan sering 
      muntah-muntah. Kombinasi bersama Performance Drink sangat disarankan untuk memastikan
      badan cukup air.
(4) Mereka yang ingin menambah berat badan walaupun orang dewasa. Tidak dinafikan ada
     orang dewasa yang mengalami masalah kurang berat badan.

Info istimewa mengenai Mealshake :

Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
•    Sarapan segera yang berkhasiat
•    Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
•    Hidangan segera untuk para atlet
•    Kudapan menarik pada bila-bila masa
•    Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.

Sumber : Shaklee Malaysia

PERHATIAN : Mealshake bukanlah menjadi pengganti makanan (meal replacement) ataupun pengganti kepada susu yang diminum anak anda. Ianya hanya sekadar pemakanan tambahan. Anda masih perlu pastikan anak anda mengambil makanan mengikut piramid makanan yang disarankan.

Untuk mendapatkan set pomosi Buy 6 Free 1 anda, sila hubungi pengedar shaklee sah anda. Lebih mudah hubungi saya untuk mendapatkan product Shaklee anda. Peluang keemasan yang datang setahun sekali sahaja.

Jom kenali product lebih lanjut di Mealshake

Promosi ini berlangsung sehingga 30 Jun 2013. Hubungi segera untuk keterangan lanjut dan cara-cara pembelian.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge