Mealshake kembali ke pasaran

By | July 17, 2013

Alhamdulillah…Mealshake sudah berada di pasaran selepas hampir 2 minggu tiada. Peminat herb-lax dan vitamin C masih perlu menunggu yea..Mealshake memang menjadi pujaan ramai kerana rasa vanilla nya yang harum semerbak. Serius !!! Saya sendiri kurang gemar dengan perisa vanilla juga sudah terjebak. Anak kecil saya, Dhia Amni perlu disorok canister Mealshake daripada pemandangan. Jika tidak, memang diratah seperti minum air sahaja.


Antara peminat mealshake adalah :
(1) Kanak-kanak <– Ini memang WAJIB
(2) Ibu hamil yang sering loya dan alahan teruk
(3) Ibu menyusu 
(4) Warga emas yang kurang selera makan
Jangan lepaskan peluang ini..Pastikan rak di rumah anda mempunyai Mealshake. Quick & Healthy Breakfast for the Family.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge