Shaklee FREE MEMBERSHIP

By | July 30, 2013

Saban hari semakin ramai yang berminat untuk menyertai keluarga Shaklee kami. Selain membayar yuran keahlian Shaklee sebanyak RM65, anda juga boleh mendapatkan keahlian Shaklee secara PERCUMA..Yea, PERCUMA. Ramai yang terkejut apabila mengetahui hal ini. Mungkin silap saya kerana jarang berceloteh mengenai perkara ini.Anda layak mendapatkan KEAHLIAN PERCUMA dengan pembelian product Shaklee bernilai lebih kurang RM680 bersamaan dengan 200uv. Bahasa mudahnya adalah 200 point kerana setiap product Shaklee mempunyai nilai uv tersendiri.
|
Istimewanya pakej ini adalah anda bukan sahaja mendapat product Shaklee untuk kesihatan diri serta keluarga, malah anda layak untuk mendapat CASHBACK 5% pada bulan berikutnya. Contohnya anda menjadi ahli secara PERCUMA pada bulan July 2013, maka anda mendapat cashback tersebut pada bulan Ogos 2013. Menarikkan??

Hubungi saya di talian hayat anda dengan kata kunci FREE MEMBERSHIP ke 012 738 3040 ( Tuty). Oh, jangan lupa memperkenalkan diri dahulu ya supaya lebih mesra lagi.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge