Biznes TANPA jumpa orang

By | September 12, 2013
Tajuk ini nampak pelik sebab mesti ramai yang cakap, ” Bagaimana berniaga tapi tidak perlu berjumpa orang?”. “Bagaimana pembeli mahu tahu jika kita tidak buat promosi secara bersua muka?”
Saya sebenarnya sudah alami keadaan ini. Alhamdulillah hampir 2 tahun lebih dan masih aktif berniaga walaupun tidak bersua muka dengan para pelanggan saya. Ukhwah pun terbentuk kukuh sehingga hari ini. Malah ada yang telah menyertai saya dalam biz ini.
Masih saya ingat semasa di permulaan bertapak dalam biz ini. Hari-hari kerjanya berulang alik ke Shaklee HQ yang memang sangat dekat dengan pejabat lama saya.
2011 :  Saya boleh “lari” ke branch semasa lunch hour ofis pukul 12 dan balik ke pejabat pukul 1220. Adakala sempat sekali ke poslaju. Senang cakap memang branch sangat lengang dan bila sampai ke cawangan terus ke kaunter. Tidak perlu ambil giliran.
2013 : Saya datang pada pukul 10 pagi ( Cawangan buka pukul 10 yea ) pun sudah ada 5-6 orang menunggu giliran. Shaklee pun sudah mengaplikasi sistem bernombor bagi mengelakkan kesesakan.

Bagi anda yang mahu mengetahu lebih lanjut mengenai sistem biz yang saya jalankan ini, jangan segan silu untuk hubungi saya. Melalui email juga sangat digalakkan kerana boleh diterangkan dengan lebih jelas. Jika mahu hubungi melalui facebook, klik sahaja button like facebook di sebelah kanan yea.

” Saya ini hanya surirumah, pendapatan pun ikut yang suami saya berikan jadi saya tiada modal. Bolehkah saya sertai biz ini?”

Surirumah sangat dialu-alukan. Yang penting anda mempunyai KERAJINAN, KOMITMEN YANG TINGGI serta USAHA TIDAK BERBELAH BAGI.


Semuanya masih muda belia. Oh, perasan ada baby dalam gambar?? Event yang memang tidak jumpa dalam biz lain kerana seminar boleh bawa sekali suami dan anak-anak. Jangan berlengah lagi untuk sertai kami.


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge