Diet Sihat dan Selamat dengan Set Kurus Bajet

By | January 8, 2014

Tahun baru pastinya semua orang mempunyai azam baru juga. Saya pasti antara azam yang sering dipasang adalah untuk berdiet bagi mendapatkan berat badan ideal. Tetapi kebanyakan daripada kita, tidak mudah untuk berdiet kerana diet memerlukan tahap disiplin yang tinggi serta menguji kecekalan hati kita. Malah ada yang berkobar-kobar seawal seminggu sahaja dan kemudian azam terkubur begitu sahaja kerana tidak tahan dengan konsep diet seperti mengikat perut daripada makan nasi atau mengambil produk untuk menggantikan makanan harian dan perlbagai jenis diet lain.

Untuk anda yang masih mencari-cari produk untuk membantu anda diet secara sihat, selamat dan santai, saya ingin perkenalkan SET SLIMMING BAJET daripada SHAKLEE. 3 produk asas untuk membantu anda sepanjang proses diet. Mesti sudah ternanti-nantikan?

Taraaa….
Inilah rupa SET SLIMMING BAJET SHAKLEE – SET KURUSBiar betul dengan 3 produk ini boleh berdiet kan?? Mari saya terangkan konsep diet dengan 3 produk ini.

(1) Herb-lax
Mengandungi Daun Senna serta herba-herba lain yang bertindak untuk memperbaiki kesihatan usus. Ianya juga dapat mengatasi masalah sembelit serta penting untuk proses detoks

(2) Lecithin
Untuk mengelakkan lemak jahat terkumpul di dalam saluran darah atau mana-mana bahagian tubuh kita. Lemak jahat lawannya adalah lemak baik. Lecithin adalah sejenis lemak yang menghalang lemak di dalam makanan dengan mengurai serta mengapungkannya di dalam saluran darah.

(3) Alfalfa Complex
Alfalfa adalah stor bagi nutrisi. Ianya kaya dengan klorofil, bioflavonoids, vitamin dan juga mineral. Sifatnya yang kaya dengan multivitamin membantu untuk badan yang tinggi asid menjadi beralkali. Di samping itu, alfalfa akan meneutralkan toksin dalam badan serta memberikan lebih banyak protein tanpa lemak tepu daripada produk berasaskan haiwan.
Secara ringkasnya :
Detoks dan cuci usus dengan HERBLAX — > Pecah LEMAK dengan LECITHIN –> Angkut buang lemak dengan ALFALFA COMPLEX


Tips diet dengan Set Kurus ini :
  • Timbang berat badan dan ukur lilit badan sebelum memulakan proses diet
  • Pengambilan air kosong yang setara dengan berat anda. Setiap 25kg berat memerlukan 1 liter air
  • Senaman ringan setiap hari seperti berjalan kaki, jogging, senaman aerobik akan membantu mempercepatkan proses diet anda.
  • Amalkan pengambilan buah-buahan yang tinggi serta setiap hari dan waktu yang digalakkan adalah SEBELUM makan kerana serat buah-buahan akan membuat perut anda berasa penuh seterusnya mengurangkan portion pemakanan harian anda.
  • Amalkan pengambilan produk secara konsisten untuk minima 3 bulan bagi keputusan terbaik.
Sempena promosi Tahun Baru daripada Shaklee untuk Alfalfa Complex, kami memberi jaminan harga yang set ini sangat berbaloi untuk dimiliki. Saya baru kongsikan sebahagian sahaja tips diet daripada mychibibox. Sudah semestinya setiap pembelian anda dengan mychibibox akan disertakan dengan KONSULTASI PERCUMA serta lebih banyak tips-tips kesihatan yang menarik.
Hubungi saya di 012 738 3040 ( Tuty) dengan kata kunci ” SET KURUS BAJET”.
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS/whatsApp 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!
Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge