Kulit cantik bersinar, bebas jerawat dengan vitamin shaklee

By | January 9, 2014

Teguran A
“Eh, kenapa muka kau naik jerawat ni?”
” Muka kau daripada dulu aku tengok asyik kusam je”

Teguran B
” Cantiknya kulit muka kau..Bersinar-sinar”
” Jelesnya dengan kulit muka. Mulus, jerawat pun segan singgah”

Antara teguran A dan teguran B, yang manakah menjadi idaman hati anda? Saya yakin ramai yang mahu mendapat teguran B. Ye lah, siapa yang tidak akan berbunga-bunga hati jika dipuji cantik kan?

Mungkin juga ramai di luar sana yang berasa rimas dengan teguran A. Walhal sudah pelbagai jenis produk dan barangan kosmetik yang digunakan. Namun masih menemui penyelesaian yang jalan buntu.

Apa kata anda cuba Set Kulit Cantik daripada Shaklee. Pengambilan konsisten selama 3 bulan in sha Allah akan memberikan anda kulit idaman hati anda. Mari saya perkenalkan 3 produk asas untuk kecantikan kulit daripada luar dan dalam.

– Membantu mendapatkan ton warna kulit sekata.
– Meningkatkan seri wajah dan kulit menjadi bersinar-sinar
– Mengurangkan stress kerana ia menjadi punca kepada masalah jerawat
– Memberikan keanjalan kulit dengan menghasilkan kolagen
– Menyekat pembentukan pigmentasi
– Melambatkan proses penuaan
– Mengurangkan kedut, garis halus dan parut jerawat
– Menghalang sinar UV daripada terus kena pada sel kulit
Set Kulit Cantik Shaklee ini boleh digunakan selama 4 bulan malahan ianya bersifat 2 in 1 kerana anda juga boleh menggunakan Vitamin C dan Vitamin E untuk menjadi masker serta scrub muka anda. Ala-ala spa di rumah gitu.
Testimoni Pengguna : Muka berseri tanpa make up
“kakak ni ckp sye nampak makin berseri2 w/p dh anak 4..x taulah dia saje2 ke or tipu jer..die tanye mcm2..1st ayat die..ko ni ade amik colagen x? selama ni..mmg sye consume vit2 shaklee..tp blom amik/try lg colagen powder tu..tggu budget naik cket..

pg td b4 c kakak ni blt pon die nk pinjam compact powder or 2 way cake or foundation..sye ckp ler..mane ader guna mende2 gitu..yg sye guna mosturizer..mascarabn eye liner je..dier mcm x caye sye x guna mende gitu..last b4 die blt..selain shake hand ngan sye..ayat yg kelua dr mulut die..order utk akak vit e, vit c n bcomplex yer..blh kn?..korang ape pendapat kalo tgok pic sye nih..asli yer..x de guna 1 hape make up or touch up pon…clear..even mosturizer pon x pakai coz husband ckp g jln2 tgok umah yg masih dlm pembinaan..mode sye:..senyum..”

Mesti anda sudah mula terasa teruja dengan testimoni Pn Niza kan??

Jom baca lagi testimoni berikut untuk meyakinkan diri anda untuk mencuba set kulit cantik shaklee ini.

Jangan segan silu untuk hubungi saya di 0127383040 ( Tuty) untuk segera mendapatkan SET KULIT CANTIK anda.


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge