Promosi Tahun Baru 2014: Shaklee ALFALFA COMPLEX

By | January 7, 2014

Masa memang berlalu sangat pantas. Hari ini sahaja sudah masuk hari ke 7 dalam bulan Januari di tahun baru 2014. Sejak 1hb lagi sudah ramai yang bertanya apakah promosi shaklee untuk tahun baru ini. Ternyata Shaklee memang sayangkan para penggunanya dengan menawarkan ALFALFA COMPLEX yang merupakan Shaklee Signature Product sebagai pembuka tirai 2014.

Saya pasti sudah ramai yang merasai kebaikan Alfalfa Complex termasuklah diri saya sendiri.

Satu-satunya produk Shaklee yang didatangkan dalam 2 saiz berbeza. Alfalfa botol kecil mengandungi 330 biji dan Alfalfa botol besar mengandungi 700biji. Untuk pengguna tegar, sudah pasti saiz besar menjadi pilihan kerana lebih jimat tambahan dikongsi bersama-sama keluarga tersayang.

Saya kenali Alfalfa Complex pada peringkat permulaan sebagai MILK BOOSTER yang apabila digabungkan bersama-sama set TRIPPLE M yang mantap itu, hasilnya pun sangatlah marvelous. Kemudian, saya mencuba untuk proses diet dan satu perkara yang saya suka tentang alfalfa adalah kebersihan kawasan vagina..Opps..Bukan cerita 18sx yea. Masalah keputihan tiada lagi dan saya tidak perlukan pantyliner. Untuk yang sudah berkahwin, pasti sang suaminya tersenyum lebar kan. 
Kenapa Alfalfa ini sangatlah “femes” ???

  • Ada yang jatuh cinta sebagai Penggalak Susu
  • Berteman baik untuk diet secara sihat dengan kombinasi lecithin / omega
  • Penyemarak rumah tangga. Tidak faham??Ala-ala kacip fatimah gitu
  • Teman baik wanita untuk masalah keputihan
  • Yang mengalami masalah resdung juga semakin kurang soksek di pagi hari
  • Badan berbau sudah tiada dan bebas penggunaan deoderon
  • Alahan teruk kepada makanan sudah hampir tiada
  • Muka bebas jerawat
  • Pelawas perut
  • Sakit gout semakin redha
Jika mahu disenaraikan memang tersangatlah panjangnya. Cuma nasihat saya, untuk mendapatkan kesan pengambilan alfalfa anda perlu konsisten sekurang-kurangnya 3 bulan.
Sudah teruja dengan kebaikan yang bakal anda perolehi ?? Jom hubungi saya di 012 738 3040 ( Tuty Rahiza) untuk produk promo Alfalfa anda. Beli 6 percuma 1, boleh buat stok untuk 1 tahun lebih.


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!
Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge