Set Shaklee Alfalfa Combo – Pilihan orang ramai

By | January 11, 2014
Semalam saya ada sesi coaching santai bersama-sama dengan anak baru dalam keluarga mcb family. Bila saya cerita tentang produk promo bulan Januari, Alfalfa Complex beliau ingin tahu yang sebenarnya Alfalfa complex ni sesuai untuk permasalahan bagaimana. Oh, soalan cepu emas juga bagi saya kerana Alfalfa adalah Raja Segala Tumbuhan dan kegunaannya tersangat banyak. Mari saya perkenalkan antara set kombo alfalfa yang menjadi pilihan orang ramai.
Alfalfa + OmegaGuard

 – set untuk masalah asma dan juga sakit gout. Masalah athritis, Kencing Manis dan kolestrol.
Alfalfa +  ESP 
set untuk ibu menyusu paling minima. Mahu kurus, tambah lecithin. Jadi 2 in 1
Alfalfa + GLA Complex 
– set untuk wanita bagi kestabilan period serta masalah keputihan. Boleh juga diambil mereka yang berkeinginan untuk mendapatkan anak ( set kesuburan )
Alfalfa + Vitamin C
– set untuk mereka yang mempunyai masalah resdung serta alahan
Alfalfa + Vitamin E
– Set kasih sayang untuk suami isteri. Merapatkan vagina serta menghangatkan suasana bagi keintiman
Alfalfa + Lecithin
set diet paling asas untuk mereka yang mempunyai bajet di bawah RM100. Bukan ubat ajaib tetapi in sha Allah membantu mengecilkan tubuh badan anda
Senarai di atas hanyalah sebahagian daripada set-set kombo yang saya cadangkan. Jika anda mahu mendapatkan Alfalfa pada harga promo januari, hubungi admin dengan segera kerana penjimatan berganda dengan pembelian botol Alfalfa saiz Besar 700biji.
Sebotol boleh dikongsikan bersama-sama dengan ibu bapa dan pasangan anda.
Talian hayat anda di 012 738 3040 ( Tuty ). 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge