Bahaya Menggunakan Set Bersalin Shaklee

By | February 26, 2014

Bahaya Menggunakan Set Bersalin Shaklee

Amaran Keras !!

Jika anda merupakan pengguna tegar product Shaklee, sila baca sehingga perkataan terakhir sebelum membuat sebarang spekulasi dengan tajuk entry kali ini. Segalanya akan dibongkarkan.

Kenapa Set Bersalin Shaklee bahaya untuk digunakan??

Bahaya pertama
Anda akan menjadi sangat cergas dan sihat walaupun berjaga malam dengan tidur yang tidak cukup merangkap menjadi Zombie

Bahaya kedua
Luka bersalin akan cepat kering dalam tempoh kurang seminggu menyebabkan anda akan mula berjalan dengan langkah yang besar seolah-olah bukan baru lepas bersalin. Awas, anda mungkin akan dimarahi oleh ibu / ibu mertua anda

Bahaya ketiga
Anda perlu pam susu seawal seminggu pertama kerana susu badan yang mengalir dengan meriahnya. Malah anda perlu sering menukar breast pad kerana akan cepat basah lecun

Bahaya keempat
Anda jadi tidak sabar untuk keluar daripada tempoh berpantang 44 hari sehingga ada yang mengambil kesempatan sudah keluar rumah sebelum masanya. Awas sekali lagi anda akan menerima bebelan daripada orang tua anda

Bahaya kelima
Anda akan mula jadi perasan cantik kerana akan sering dipuji oleh mereka yang datang melawat. Wajah anda yang berseri-seri ketika berpantang membuatkan mereka kagum dengan anda.

Bahaya keenam
Anda akan mengalami proses penurunan berat badan yang cepat sehingga boleh memakai semula pakaian sebelum anda mengandung. Akibatnya, anda tidak dapat membeli baju / seluar baru untuk bergaya dengan si comel anda.

Cukuplah saya senaraikan amalan penggunaan Set Bersalin Shaklee semasa berpantang.

Anda tidak percaya dengan amaran-amaran yang diberikan ??

Pengakuan Pn Aishah : 

Bahaya menggunakan set bersalin shaklee
Pengakuan Pn Akilla :
Bahaya menggunakan set bersalin shaklee
Pengakuan Pn Effa : 
Bahaya menggunakan set bersalin shaklee

Pengakuan Pn Rizq :

Pengakuan Pn Adha :

Bahaya menggunakan set bersalin shaklee

Inilah rupa Set Bersalin Shaklee yang merbahaya itu. AMARAN TERAKHIR !! Jangan gunakan Set Bersalin Shaklee jika anda tidak mahu mengalami 6 perkara bahaya seperti yang saya senaraikan diatas.

Bahaya menggunakan set bersalin shaklee

Masih berdegil ingin mendapatkan Set Bersalin Shaklee sebagai set berpantang anda ?  Hubungi saya di 0127383040 ( Tuty ). Penghantaran seluruh Malaysia. COD kawasan sekitar Puncak Alam, Sungai Buloh, Saujana Utama, Alam Budiman dan Meru.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge