Pengedar Shaklee Alam Suria, Sungai Buloh dan Puncak Alam

By | February 21, 2014

Keluarga mychibibox semakin berkembang dan kali ini saya ingin memperkenalkan pengedar shaklee di kawasan Alam Suria, Sungai Buloh dan Puncak Alam.

Pengedar Shaklee Alam Suria, Sungai Buloh dan Puncak Alam


Bagi anda yang berada di kawasan berkenaan, boleh hubungi Pn Naizatul untuk mendapatkan produk Shaklee anda secara terus. 

Beliau boleh dihubungi melalui:
(1) SMS / whatsApp 019 451 1649

(2) Email : naiey08@yahoo.com
(3) Add di facebook  : https://www.facebook.com/teratakniagaku –> Naiey Naa

Terdapat pelbagai perkongsian tentang product shaklee di laman blog beliau : http://www.sihatbervitamin.com

Pn Naizatul mempunyai 2 orang anak yang comel dan merekalah yang menjadi sumber inspirasi beliau di dalam biz Shaklee ini. Setiap hari beliau akan pastikan anaknya mengambil SET ANAKKU MANJA dan chewable Vit C untuk memastikan mereka cergas dan sihat. Alhamdulillah semenjak pengamalan set ini , anaknya terutama si bongsu Ahmad sudah kurang demam berbanding sebelumnya. Selain itu, mereka suami isteri juga turut mengamalkan Shaklee untuk kecergasan harian. SUPERMOM Naizatul mengamalkan Shaklee ESP untuk memberikannya tenaga dalam menguruskan anaknya. Oh, lupa pula. Pn Naizatul adalah seorang ibu yang bekerja daripada rumah dengan menjalankan biz shaklee ini secara online.
Untuk mereka yang bercita-cita untuk menjadi seorang WAHM di masa hadapan, jemput sertai shaklee di bawah kumpulan Pn Naizatul. Banyak tips dan panduan akan diberikan untuk anda juga berjaya sepertinya.
Jangan segan, jangan malu kerana anda yang rugi.** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge