Pengedar Shaklee KLCC

By | February 11, 2014

Berita baik untuk anda yang bekerja mahupun tinggal sekitar kawasan KLCC. Kini anda boleh dapatkan product Shaklee anda secara terus daripada biz partner saya di kawasan KLCC.

Cik Nurulhuda atau nama manjanya, Huda bekerja di Menara Exxon. Ready stock shaklee is available .

Bagaimana untuk hubungi cik huda?
(1) Anda boleh SMS/WhatsApp/call di 019 297 6590
(2) Segan? Email pun boleh di phycellbh@gmail.com

Apakah kepakaran cik huda?
Cuba anda lihat transformasi cik huda dengan Shaklee. Sangat mengujakan dengan kulit yang semakin cerah dan bersinar. Sudah tentu kepakarannya tentang product shaklee terutamanya set kecantikan shaklee dan kolagen shaklee.
Eh, jangan tidak tahu yea. Cik huda juga bekerja sebagai part time make up. Jika anda seorang yang suka dengan natural make up, dapatkan pakej menarik dan tertarik untuk product shaklee serta make up pada harga tertawan. LESS IS BETTER.

Ingin kenali beliau dengan lebih dekat?
Kunjungi blog cik huda di  http://www.phycellbh.com  untuk tips kesihatan dan info menarik berkenaan product shaklee termasuk peluang menjana pendapatan  

Posted via Blogaway

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge