Pengedar Shaklee Kuantan / Gebeng / Balok / Sungai Karang

By | February 27, 2014
Saya sering mendapat panggilan daripada mereka yang berada di sekitar kuantan yang mahu mendapatkan produk Shaklee dengan segera. Malangnya, Shaklee memang tidak mempunyai cawangan di Kuantan. Alhamdulillah, kini mychibibox mempunyai rangkaian biz partner di kuantan bagi memudahkan pelanggan-pelanggan tersayang kami mendapatkan product Shaklee.
Untuk anda di sekitar kuantan, gebeng, balok dan sg karang, anda boleh hubungi Pn Zahidah untuk produk supplement Shaklee yang menjadi pilihan ramai sekarang.
Ingin hubungi beliau?
(1) SMS/ whatsApp/ call  019 962 6449
Pn Zahidah merupakan pengguna produk Shaklee sejak daripada zaman belajar. Abahnya telah memperkenalkan kepada beliau beberapa produk untuk membantu proses pembelajarannya. Akhir tahun 2012 kami mula berhubung kerana beliau mencari produk shaklee untuk masalah kesuburan. Walaupun masih belum dikurniakan anak, namun beliau tetap konsisten mengamalkan produk Shaklee kerana banyak faedah lain yang diperolehi. Antara yang beliau suka adalah gastrik dan migrain tiada lagi dengan pengamalan ESP serta Omega secara konsisten.Selain itu, produk Hot beliau adalah Vitamin C shaklee yang boleh dijadikan Masker dan juga Shaklee Collagen Powder. 
Jom lawati laman web Pn Zahidah di http://www.eidazahidah.com/  untuk tips-tips kesihatan serta peluang untuk anda menjana pendapatan melalui shaklee yang diusahakan secara online sahaja. Beliau masih bekerja dan bercita-cita untuk menjadi seorang WAHM dengan bisnes Shaklee Online.


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge