Pengedar Shaklee Pekan, Pahang

By | February 21, 2014
Saya masih dalam misi untuk memperkenalkan business leader Shaklee yang berada di bawah organisasi MCB FAMILY. Kali ini saya ingin bercerita tentang Pn Siti Zaleha atau lebih mesra dengan panggilan Kak Sayang yang berada di PEKAN, PAHANG.
Kak Sayang telah mengenali produk Shaklee sejak 20 tahun lalu melalui pakciknya yang masih mengamalkan Shaklee sehingga sekarang. Ketika itu, Kak Sayang mengamalkan Shaklee selepas bersalinkan anak sulungnya dan memang memberikan tenaga. Setelah sekian lama meninggalkan Shaklee, pada 2012 kak sayang kembali menjadi pengguna tegar produk Shaklee kerana di kala usia mencecah 40-an beliau mula merasakan tahap kesihatan badan semakin merosot.
Cuba perhatikan gambar di atas?? Perbezaan yang ketarakan di antara gambar sebelum dan selepas menggunakan produk Shaklee. Untuk pengetahuan semua, kak sayang mengamalkan produk shaklee untuk proses penurunan berat badan dan juga kecantikan kulit wajah. Serius memang teruja melihat kecantikan kulit wajah kak sayang hasil pengambilan ESP dan Collagen secara konsisten.
Boleh baca sendiri testimoni Kak Sayang di SINI 

Kak Sayang merupakan antara business leader saya yang konsisten sepanjang tahun 2013 ini. Walaupun sibuk bekerja sebagai seorang guru, namun ianya tidak menghalang beliau untuk berkongsi tentang kebaikan produk Shaklee dengan orang ramai. Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Untuk berjaya dalam biz Shaklee, sekeping hati yang cekal adalah antara resepinya.
Bagi mereka yang berada di sekitar PEKAN, anda boleh hubungi Kak Sayang melalui sms/ whatsApp/ call di 019 930 8157 untuk mendapatkan produk Shaklee anda dengan segera secara Cash On Delivery. READY STOCK AVAILABLE!!


Untuk anda di kawasan PEKAN yang berminat untuk mendapatkan product Shaklee mahupun menjana pendapatan dengan Shaklee, jangan segan silu untuk sertai Kak Sayang di bawah bimbingan kumpulan Vitamin Sayang.


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge