Shaklee MLM : Meeting Larut Malam

By | February 6, 2014
Kalau diberitahu yang Shaklee ini adalah syarikat MLM, memang saya pun tidak akan menjebakkan diri. Uniknya saya kenali Shaklee kerana product bukan sebagai syarikat MLM. Hampir 3 tahun berkecimpung di dalam arena biz Shaklee, tidak pernah lagi saya berada di luar rumah untuk Meeting Larut Malam. Apatah lagi meninggalkan anak dan suami di rumah.
TETAPI, beberapa bulan ini saya mula terjebak dengan aktiviti Meeting Larut Malam ini. Yang seronoknya, memang saya hadiri meeting, pada waktu malam selalunya dalam pukul 10 malam ke atas. Yang seronoknya, saya hadiri meeting larut malam di atas katil, sambil bergolek-golek dengan anak saya, Dhia Amni. Tidak lama pun, lebih kurang 15-20minit sahaja.
Pasti ada yang mengatakan, ” Biar betul, tidak logik sungguh “. Eh, apa yang tidak betulnya. Shaklee biz secara online, kelas shaklee pun mestilah secara online juga. Alhamdulillah dengan teknologi sekarang, segalanya memudahkan. Walaupun “mak shaklee”, “nenek shaklee”, “anak dan adik beradik shaklee” tiada di sisi, kami tetap dapat berinteraksi dan menimba ilmu di alam maya.
Masing-masing memang seronok dengan konsep kumpulan kami. Kelas online boleh dihadiri walau di mana kami berada. Dalam kereta, ketika perjalanan balik ke kampung, sambil buat kerja rumah dan melayan anak-anak.
Saya berbesar hati menjemput anda semua terutama yang memang mahu mencari PENDAPATAN TAMBAHAN termasuk suri rumah sepenuh masa utuk menyertai keluarga shaklee mychibibox.
Syarat utamanya : Anda mahu dan bersedia untuk belajar serta berkorban masa anda untuk kesenangan masa hadapan.
Hubungi saya di 012 738 3040 ( Tuty) dengan kata kunci SHAKLEE INCOME.
Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge