[Testimoni] Set Bersalin Shaklee memang berkesan untuk ibu bersalin pembedahan

By | February 25, 2014

Testimoni Set Bersalin Shaklee memang berkesan untuk ibu bersalin pembedahan

Hari ini saya mahu share testimoni daripada seorang ibu yang bersalin secara pembedahan dan memilih SET BERSALIN SHAKLEE sebagai set berpantangnya. Selama ini hanya sering mendapat testimoni daripada para pelanggan sahaja, kali ini beliau sendiri turut merasai keberkesanan set bersalin shaklee.

Testimoni : Mak bidan terkejut nampak sihat walaupun bersalin secara pembedahan**

Testimoni Set Bersalin Shaklee memang berkesan untuk ibu bersalin pembedahan

[Testimoni] Set Bersalin Shaklee memang berkesan untuk ibu bersalin pembedahan


“Walaupun baru 16 hari berpantang di mana saya bersalin secara pembedahan atau ‘caesarean’, namun saya dah boleh menguruskan sedikit sebanyak kerja rumah dan juga bisnes online.

Mak bidan yang datang urut saya pun terkejut dan bagitau saya nampak sihat dan tak nampak macam orang sedang berpantang. Wah! Class giteww penangan Shaklee. Alhamdulillah memang saya rasa sihat dan bertenaga. Cuma tak boleh lasak sangat sebab luka pembedahan masih belum sembuh sepenuhnya. Kena berpantang juga.

Apapun pengalaman sendiri berpantang dengan set bersalin shaklee memang best. Luka cepat kering, badan bertenaga, susu meriah. Pendek kata memang puas hati! Kalau dulu saya mengenali Shaklee melalui set penyusuan, kali ini saya sendiri dapat merasai kehebatan set bersalin shaklee murah dan berkesan !

Kalau anda mommies yang sedang mencari set bersalin, cubalah Set Bersalin Shaklee Murah dan Berkesan. Memang terbaik dan insya Allah mesti puas hati! Harganya? Sangat berpatutan dan murah, bergantung pada budget anda.

Oh ya, ada yang bertanya , tak sejuk badan ke tak ambil jamu ? Cukup ke dengan supplement ? Jawapan saya, Sangat cukup ! Dan untuk memanaskan badan pula, saya mengambil Omega Guard Shaklee yang mampu memelihara badan saya dari sejuk-sejuk, memanaskan badan dan juga membantu mengurangkan sakit badan dan sakit sendi yang biasa dialami ibu lepas bersalin. Dan lagi, Omega sangat bagus untuk otak bayi..khasiatnya akan disalurkan kepada bayi melalui susu ibu.”   

Kredit testimoni untuk Puan Farah yang masih dalam tempoh berpantang.

Ingin tahu set bersalin shaklee yang diamalkan beliau?? Inilah Set Bersalin Shaklee yang terkenal itu.

Testimoni Set Bersalin Shaklee memang berkesan untuk ibu bersalin pembedahan

Set Bersalin Shaklee memang berkesan untuk ibu bersalin pembedahan

Insya Allah, gabungan pemakanan moden supplement Shaklee dan amalan tradisional semasa berpantang akan membantu ibu bersalin secara pembedahan mengharungi tempoh berpantang dengan jayanya.
Jom dapatkan SET BERSALIN SHAKLEE anda hari ini!


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di mychibibox[a]gmail.comatau SMS/whatsApp 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge