April 2014 : Shaklee Ostematrix , supplement kalsium anda

By | April 2, 2014
Bila sebut OsteMatrix, pasti anda keliru. Supplement untuk apa yea? Dahulu namanya adalah CALCIUM-MAGNESIUM. Sekarang dikenali sebagai OsteMatrix dengan pembaikan formula untuk memberikan anda sumber kalsium yang lengkap dengan mineral-mineral lain.
Pasti ada yang dengan berasa yakin mengatakan, ” Ah, saya tidak perlu ambil kalsium ini. Bukan penting sangat pun”. Jom periksa senarai di bawah untuk memastikan anda adalah betul.
  1. Selalu kebas tangan dan kaki
  2. Kaki kejang ( cramp )
  3. Badan lesu kerana sering tidur lewat
  4. Sukar untuk bangun pagi
  5. Tidak suka minum susu
  6. Masih menyusukan anak anda
  7. Masalah sembelit atau buasir
  8. Sering sakit kepala
  9. Senggugut yang teruk
  10. Sakit pinggang serta lenguh badan
Saya YAKIN pasti anda menjawab YA untuk beberapa soalan di atas. Betul kan? Tanpa rasa was-was lagi, anda sememangnya MEMERLUKAN Shaklee OsteMatrix.
Tahukah anda yang kalsium adalah mineral yang akan menyusut dalam badan kita seiring dengan perkembangan usia kita bermula usia 21 tahun. Badan kita akan mula menggunakan kalsium daripada tulang untuk menampung keperluan kalsiumdan jika ini berterusan tanpa mengambil supplement kalsium tambahan, anda akan menjadi tua sebelum usia kerana masalah TULANG RAPUH.
Mulakan pengambilan Shaklee OsteMatrix daripada sekarang juga.


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge