Testimoni Doktor Sakit Puan dengan Set Penyusuan Shaklee**

By | April 9, 2014
Set Penyusuan Shaklee semakin menjadi pilihan ramai ibu zaman sekarang terutamanya mereka yang bekerjaya. Tambahan pula untuk kerjaya yang tidak menentu masa bagi seorang doktor. Kali ini saya ingin kongsikan pengalaman Dr Nik, seorang ibu kepada 4 orang cahaya mata dan merupakan juga seorang Doktor Sakit Puan.

Bekerja di sebuah Hospital Besar yang memang sangat sibuk membuatkan saya kagum dengan kegigihan beliau yang bersungguh-sungguh untuk menyusukan anaknya yang ke empat kali ini. Dek tuntutan kerja, beliau hanya dapat cuti berpantang selama 30 hari dan kembali bertugas. Namun ianya bukanlah satu alasan kerana beliau berjaya mengumpulkan stok EBM yang banyak sepanjang tempoh 30 hari itu. Cuba lihat gambar di bawah. 

Kredit kepada mynutrisi.com

Testimoni  Doktor Sakit Puan dengan Set Penyusuan Shaklee**
Stok EBM meriah dengan set penyusuan Shaklee
Walaupun tidak berjaya menyusukan anak pertama dan kedua sepenuhnya dengan susu badan, untuk anak ketiga kali ini, Dr Nik bertekad untuk menyusukan anaknya secara eksklusif dengan bantuan Set Penyusuan Shaklee.

Testimoni  Doktor Sakit Puan dengan Set Penyusuan Shaklee**
Tips daripada Dr Nik untuk kekalkan penghasilan susu badan yang meriah :
” Pam kalu berkesempatan 3-4 hrs sekali..Kalau busy maybe terpaksa pam after 5 hrs kat tpt keje..Kat rumah, direct bagi kat baby”
Yea, tips yang memang menjadi asas kepada penyusuan susu badan. SUPPLY VS DEMAND.
Untuk mereka yang merasakan payah, susah untuk menyusukan anak sebagai wanita bekerjaya, apa kata anda jadikan Dr Nik sebagai idola anda. Kerja seorang doktor yang ada oncall bukanlah satu penghalang.
Alah bisa tegal biasa.
Jom dapatkan SET PENYUSUAN SHAKLEE daripada mychibibox. Sudah tentu anda akan menerima KONSULTASI BERTERUSAN secara PERCUMA sebagai penghargaan kepercayaan anda membeli Shaklee dengan mychibibox.


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge