Tips kempiskan perut buncit dengan mudah

By | April 13, 2014

Tips kempiskan perut buncit dengan mudah – 

Siapa yang mempunyai masalah perut buncit??Sila angkat mobile phone anda. Hehehe.

Perut buncit memang situasi biasa yang dialami oleh para wanita mahupun lelaki. Kadangkala memang kita nampak luaran kurus tapi masih ada juga yang mengalami masalah perut buncit. Dalam proses berdiet juga, walaupun berat badan turun, tidak bermakna perut akan turut sama kempis.Memandangkan saya pun sedang berdepan masalah yang sama, jadi mari saya kongsikan tips untuk kempiskan perut buncit dengan mudah.

Tips Pertama
Amalkan melakukan sit up setiap hari. Caranya juga sangat mudah.

1. Lakukan 10 kali sit up selepas bangun tidur ketika anda masih di atas katil.
2. Sebelum tidur juga lakukan 10 kali sit up.
3. Jika sudah serasi, boleh tambahkan kuantiti menjadi 20 kali.
Tips Kedua
Cara ini lagi mudah kerana anda boleh lakukan di mana sahaja tanpa disedari oleh orang lain. Paling best, TANPA SENAMAN. Mesti dah tersenyum lebar kan???
1. Tarik nafas dan kempiskan perut anda sekempis-kempisnya. Tahan nafas selama 10 saat.
2. Lepaskan nafas perlahan-lahan dan legakan perut anda.
3. Ulang untuk 10 kali setiap hari

Tips untuk berjaya adalah lakukan secara konsisten setiap hari. Dalam masa 2 minggu anda akan rasa bahagian perut sudah mula mengempis. Sebelum mula tu, jangan lupa untuk ukur lilit perut anda yea.Kalau tiada tali pengukur, ambil sahaja seluar atau kain yang anda tidak boleh pakai sekarang dan jadikan sebagai pengukur.

Tips ketiga
Amalkan 5 produk Shaklee ini untuk membantu proses kempiskan perut buncit anda.


Tips kempiskan perut buncit dengan mudah


Kenapa set ini membantu untuk anda mudah kempis perut yang buncit itu?
1. Herblax dan Alfalfa membantu proses detoks dan melawaskan perut anda. Masalah kurang lawas adalah antara punca perut buncit. Pengambilan dua produk ini membantu anda lawas di pagi hari setiap hari.
2. Lecithin memecahkan lelemak yang terdapat di dalam badan dan juga pemakanan anda. Lemak degil ubatnya adalah lemak juga untuk dipecahkan.
3. Cinch Tea untuk meningkatkan metabolisme badan anda. Anda akan berpeluh-peluh dan lelemak dibakar dengan lebih pantas. Stress kan dah macam-macam diet buat tapi perut macam itu juga, jarum penimbang pun tidak turun-turun. Puncanya adalah metabolisme badan anda rendah.
4. Option : Cinch Shake adalah sumber protein yang mempunyai leucine bagi mengekalkan otot badan.Bahasa mudahnya, badan anda akan jadi firm dan tiada lagi spare tayar di sana sini. Mesti tak seronok bila berat badan turun tapi badan menggeleber.

Tips keempat
Jadual pemakanan set kempis perut yang sesuai, menarik dan membantu perut anda kempis. Yang ini hanya untuk pelanggan mychibibox sahaja. Jika mahu, mudah sahaja. Mari membeli dengan kami.
Saya pun sudah mula menggunakan jadual pemakanan ini dan tips-tips di atas. Nantikan perkongsian daripada saya 2 minggu lagi. Lamanyaaa 2 minggu. Diet sihat bukanlah buat hari ini, esok sudah kempis. Yang penting adalah KONSISTEN. 
Jom sama-sama kempiskan perut bersama-sama mychibibox.com


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge