Coaching santai shaklee dengan keluarga mcb

By | May 14, 2014

Coaching santai shaklee dengan keluarga mcb

Semalam merupakan cuti Hari Wesak dan telah berlangsung coaching santai untuk anak cucu shaklee saya. Lokasinya di rumah saya sahaja. Kebanyakan daripada ahli kumpulan saya merupakan para ibu-ibu yang bekerja dan surirumah sepenuh masa. Jadinya, hari cuti adalah waktu yang terbaik untuk kami berkumpul sekali sekala. Ada masa perlu juga bersuamuka untuk merapatkan lagi ukhwah walaupun medium utama kumpulan mcb adalah secara online.

Coaching santai shaklee dengan keluarga mcb

Alhamdulillah, kelas berjalan lancar dan pelbagai tips untuk mereka mengukuhkan serta melebarkan lagi empayar shaklee masing-masing telah saya turunkan. Seorang merupakan Leader Shaklee saya yang hebat, Puan Naizatul pemilik blog sihatbervitamin. Seorang surirumah Shaklee yang mempunyai pendapatan 4 angka stabil.Sangat komited dan bersungguh-sungguh.Lokasi Puan Nai adalah di Alam Suria.
Seorang lagi adalah cucu shaklee saya, Puan Afzan yang sedang mengandung dan merupakan my future leader. Blog beliau adalah supplement4urhealth.Gigih datang berdua dengan anak bujangnya untuk belajar. Untuk berjaya dalam apa kita lakukan, mendekati mentor serta sentiasa dahagakan ilmu adalah antara formula kejayaan.Lokasi beliau di Selayang.

Beginilah keluarga shaklee kami, saling membantu di antara satu sama lain. Kelas kami riuh rendah dengan anak-anak yang bermain bersama-sama. Ibu-ibu belajar manakala anak-anak pula berkawan. Sudah serupa seperti nursery.

Sudah tentunya jika anda benar-benar mahu menjana pendapatan dengan Shaklee, anda boleh hubungi saya di 0127383040 (Tuty) untuk keterangan lanjut.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

2 thoughts on “Coaching santai shaklee dengan keluarga mcb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge