[MLM] Meeting Larut Malam di atas katil

By | May 6, 2014
[MLM] Meeting Larut Malam di atas katil

Meeting Larut Malam di atas katil – 

Alhamdulillah, webinar pertama mcb group telah berjaya berlangsung walaupun ada gangguan sedikit di akhir kelas. Dengan teknologi terkini, meeting kumpulan boleh dilakukan dari rumah sahaja sambil dikelilingi anak-anak dan suami. Tidak perlu lagi untuk keluar rumah sehingga larut malam. Malah ada yang hadir ke kelas sambil berbaring di atas katil, ada yang sedang di dalam kereta. Tidak bersua muka, tidak bermakna tidak boleh menuntut ilmu.
Indahnya dan uniknya kumpulan shaklee kami.
Sebagai seorang leader, sudah menjadi tanggungjawab untuk berkongsi ilmu dan strategi dengan anak cucu supaya mereka juga dapat mencapai apa yang saya capai sekarang.
MLM sekarang bukan seperti dahulu. Dalam shaklee, tiada istilah upline goyang kaki. Downline bekerja teruk. Sistem shaklee sangat adil. Siapa kerja lebih, usaha kuat, dia yang akan dapat ganjarannya.

Sangat seronok berniaga shaklee kerana ukhwah yang terbentuk membuat kami rapat seperti adik beradik walaupun tidak pernah bersua muka. Ukhwah di atas talian.
In sha Allah, akan lebih banyak webinar yang akan berlangsung untuk anak cucu mcb tersayang.
Jom sertai keluarga mcb shaklee. Apa yang anda akan dapat dengan kami :
Kelas bimbingan secara online dan offline di group tertutup facebook serta whatsApp kami
Latihan daripada mentor-mentor hebat. Bukan sahaja daripada saya, malahan super upline ( mak shaklee),  super duper upline ( nenda shaklee) dan keluarga shaklee lain.
♥ Belajar teknik marketing dan strategi untuk mengembangkan empayar anda
Pendekatan kerohanian yang tidak akan anda jumpa di kumpulan lain.

Jika ingin tahu lagi, WAJIB sertai kami. Kami menanti anda untuk dibentuk menjadi leader hebat shaklee.
KLIK SINI untuk menjadi ahli Shaklee. TINDAKAN LUAR BIASA anda sekarang akan merubah hidup anda dalam masa setahun daripada saat anda mendaftar menjadi ahli shaklee.

Posted via Blogaway

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge