Pembantu Rumah Ekspress

By | May 18, 2014

Pembantu Rumah Ekspress

Hari ini saya ingin perkenalkan pembantu rumah saya yang banyak membantu untuk saya menyelesaikan kerja-kerja rumah dengan cepat dan efisyen. Bila menjadi seorang surirumah yang juga berkerja dari rumah, pengurusan masa memang sangat penting dan perlu bijak dalam menguruskan kerja rumah.
Inilah pembantu rumah ekspress saya. Lengkap daripada pencuci pinggan mangkuk, sabun basuh dan pelembut sehingga All in One detergent. Memang berpuas hati kerana mudah sangat. Paling saya suka mestilah JIMAT POKET. Rumah pun terasa bersih dan udara nyaman kerana Shaklee adalah produk yang MESRA ALAM.
Bab melipat kain kadangkala mengambil masa berhari-hari selepas diangkat dari ampaian. Namun kain tetap terasa lembut. Malah semasa musim hujan, kain tidak berbau hapak. I LIKEEE. Satu lagi pembantu cilik saya adalah Multi Purpose Basic H. Tugasnya yang paling saya suka adalah untuk mop lantai. Cuma perlu SEKALI MOP sahaja dan lantai pun mudah kering. Tidak perlu dibilas kali kedua dengan air kosong.
Untuk sabun pencuci pinggang mangkuk, jangan risau untuk anda yang tangan tidak boleh berendam lama dengan air. Sabun ini memang sangat lembut untuk tangan dan perlu gunakan 2-3 titik sahaja untuk menghasilkan buih yang banyak. Periuk atau pinggan yang berminyak pun bersih dengan cepat.
Milik set Get Clean Home Care untuk kediaman anda dan anda tidak perlu risau lagi mengenai masalah bahan kimia terlarang. White House di Washington DC dan Oprah Winfrey juga memilih Shaklee Get Clean Set. Jika anak anda mempunyai masalah alergic, asma atau tidak boleh dengan keadaan berhabuk, get clean home care sudah tentu menjadi pilihan utama anda.

CEPAT, JIMAT dan SELAMAT.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.comatau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Berminat untuk mendapatkan shaklee??
Sila hubungi saya (Tuty) di mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040. Jika sudah pasti dengan produk pilihan anda, klik Borang Pesanan . Anda juga dipersilakan untuk menggunakan ID saya 837665 (Tuty), phone no:012-7383040 di mana-mana cawangan Shaklee untuk mendapatkan harga ahli.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge