Pengedar Shaklee Johor Bahru

By | May 23, 2014

Pengedar Shaklee Johor Bahru

” Salam cik. Cik ni pengedar Shaklee Johor Bahru? Boleh COD produk shaklee sebab saya pun di Johor Bahru”

Ramai yang menyangka saya berada di Johor kerana nombor telefon saya bermula dengan angka 7. Ya, saya memang merupakan anak jati johor tetapi saya merantau ke Selangor untuk mencari rezeki. Jangan risau kerana rangkaian pengedar shaklee di bawah mcb family berada di seluruh negara termasuk Johor Bahru. Saya perkenalkan wakil kami di Johor Bahru, Pn Siti Suhilawati atau nama manjanya Ila,

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Anda boleh hubungi Ila di 013-7788279 untuk mendapatkan produk shaklee anda dengan segera. Lokasi utama Ila adalah di Kempas dan Larkin. Ila adalah seorang surirumah sepenuh masa dengan dua orang anak. Surirumah juga sekarang mempunyai visi dan matlamat untuk membantu suami daripada segi ekonomi keluarga. Anda pasti berpuas hati dengan konsultasi daripada Ila kerana beliau merupakan pengedar shaklee johor bahru yang sangat komited dengan bisness Shaklee ini. Rajin menghadiri kelas Shaklee untuk menambah ilmu.

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Untuk anda yang berada di sekitar Batu Pahat, boleh juga hubungi Pn Ila kerana beliau sering pulang ke kampungnya di sana. Jemput untuk Like Fanpage Sihat Sihat Sihat untuk lebih informasi berkenaan produk Shaklee. Jika anda mahu menjadi surirumah shaklee seperti Pn Ila, boleh mendaftar sebagai ahli di bawah rangkaian kumpulan beliau.

Merupakan salah seorang pelanggan setia mychibibox.com yang kemudiannya berminat untuk menjana pendapatan dengan Shaklee. Yang pastinya, walaupun beliau seorang surirumah , ianya bukanlah penghalang kerana medium utama hubungan adalah secara online.

Hubungi segera Pengedar Shaklee Johor Bahru anda , Pn Ila di 13-7788279 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge