Pengedar Shaklee Kuantan / Gebeng / Balok / Sungai Karang

By | May 27, 2014

Pengedar Shaklee Kuantan / Gebeng / Balok / Sungai Karang

Pengedar Shaklee Kuanta Gebeng

Pengedar Shaklee Kuantan Gebeng

 

Saya sering mendapat panggilan daripada mereka yang berada di sekitar kuantan yang mahu mendapatkan produk Shaklee dengan segera. Malangnya, Shaklee memang tidak mempunyai cawangan di Kuantan. Alhamdulillah, kini mychibibox mempunyai rangkaian biz partner di kuantan bagi memudahkan pelanggan-pelanggan tersayang kami mendapatkan product Shaklee.

Untuk anda di sekitar kuantan, gebeng, balok dan sg karang, anda boleh hubungi Pn Zahidah untuk produk supplement Shaklee yang menjadi pilihan ramai sekarang.

Ingin hubungi beliau?

(1) SMS/ whatsApp/ call  019 962 6449

(2) PM di facebook : https://www.facebook.com/zahidah.abdullah.90

Pn Zahidah merupakan pengguna produk Shaklee sejak daripada zaman belajar. Abahnya telah memperkenalkan kepada beliau beberapa produk untuk membantu proses pembelajarannya. Akhir tahun 2012 kami mula berhubung kerana beliau mencari produk shaklee untuk masalah kesuburan. Walaupun masih belum dikurniakan anak, namun beliau tetap konsisten mengamalkan produk Shaklee kerana banyak faedah lain yang diperolehi. Antara yang beliau suka adalah gastrik dan migrain tiada lagi dengan pengamalan ESP serta Omega secara konsisten.Selain itu, produk Hot beliau adalah Vitamin C shaklee yang boleh dijadikan Masker dan juga Shaklee Collagen Powder.

Jom lawati laman web Pn Zahidah di http://www.eidazahidah.com/  untuk tips-tips kesihatan serta peluang untuk anda menjana pendapatan melalui shaklee yang diusahakan secara online sahaja. Beliau masih bekerja dan bercita-cita untuk menjadi seorang WAHM dengan bisnes Shaklee Online.

Bagi mereka di sekitar pantai timur, hubungi segera Pn Zahidah yang merupakan pengedar shaklee kuantan.

2 thoughts on “Pengedar Shaklee Kuantan / Gebeng / Balok / Sungai Karang

    1. mychibibox Post author

      terima kasih kerana sudi melawat..alhamdulillah, isteri berpuas hati dengan produk Shaklee..selamat menjaga isteri cik berpantang

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge