Kurus dengan Cinch Tea

By | September 20, 2014

Kurus dengan Cinch Tea – Kata kunci untuk mudahkan proses turun berat badan adalah kadar metabolisma badan kita. Dalam satu kumpulan yang sama, diet dengan cara yang sama tapi keputusan yang diperolehi adalah berbeza kerana kadar pembakaran kalori atau lemak setiap individu adalah berbeza. Kurus dengan Cinch Tea. Saya ingin kongsikan rahsia bagaimana untuk anda kurus dengan cepat dengan meningkatkan metabolisma badan anda.

Kurus dengan Cinch Tea

Pernahkah anda alami situasi, diet tanpa makan nasi, bersenam bersungguh-sungguh, menahan rasa lapar yang teruk tapi kecewa apabila naik penimbang berat badan ? Jika ya, anda perlu terus membaca artikel ini.

Rahsia untuk tingkatkan metabolisma badan

Saya sekarang berada di usia 30 an dan sangat teruja setelah menggunakan satu produk ini. Memang berpeluh-peluh dibuatnya bila ambil produk ini. Perasan kurus lepas amalkan. Yang saya amalkan adalah, Shaklee Cinch Tea Energy. 1 sachet sehari membuatkan anda bertenaga daripada pagi sehingga ke malam. Waktu yang paling disarankan untuk amalkan bagi mereka yang mahu kurus cepat adalah dengan ambil 1 sachet sebelum memulakan senaman. Sangat berbeza kerana antara kelebihan Cinch Tea adalah untuk tingkatkan metabolisma badan. Bahasa Omputih, Energy Booster.

Kurus dengan Cinch Tea. Bersenam dengan betul sudah tentu dapat meningkatkan metabolisma badan. Bila anda amalkan Cinch Tea untuk kurus, proses turun berat badan akan jadi lebih cepat. Tapi bukanlah dalam sehari hilang 10kg terus.

Kenapa anda boleh Kurus dengan Cinch Tea

Antara kandungan Cinch Tea adalah Teh Hijau ( Green Tea) yang sudah tentu tanpa gula dan membantu tingkatkan metabolisma badan anda. Pakar Diet Sihat terkenal, Kevin Zahri juga menyarankan untuk mengamalkan teh hijau 4-5 kali sehari.

Saya mahu kurus dengan Cinch Tea

Dapatkan Cinch Tea anda daripada saya melalui sms/whatsApp di 0127383040 dengan kata kunci “ Kurus dengan Cinch Tea“.

2 thoughts on “Kurus dengan Cinch Tea

 1. Nurul Fazreen Othman

  Blom pernah minum Cinch tea ni sbb masih lagi menyusukan si kecik. Rasanya Cinch energy tea ni tak sesuai utk ibu menyusu kan?

  Reply
  1. mychibibox Post author

   Ambil sambil monitor baby fazreen.. saya ambil tapi strictly siang hari sahaja.,kalau malam, takut baby berjaga pulak..baby saya umur 7 bulan sekarang

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge