Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma

By | October 20, 2014

Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma | Sejak Shaklee menjadi fenomena, ramai yang berminat untuk menjadi ahli tapi tidak tahu caranya. Jangan salah faham yea. Mendaftar sebagai ahli , bukan bermakna anda perlu berjual atau berniaga.Terpulang pada diri kita sendiri jika sekadar mahu mendapatkan diskaun pada harga ahli dan makan sendiri sahaja. Konsep yang sama untuk keahlian seperti Tupperware, Herbalife dan Cosway. Semasa saya di Jepun, penuh dompet saya dengan bermacam-macam kad ahli sampai “gemuk” dompet dibuatnya. Kalau anda suka kumpul keahlian, boleh join shaklee dan anda TIDAK RUGI apa-apa pun. Saya jamin anda LEBIH UNTUNG dengan menjadi ahli Shaklee.

Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma

Ada banyak cara untuk menjadi ahli Shaklee.

# Cara Berbayar :

Membayar yuran ahli sebanyak RM65 untuk keahlian Shaklee seumur hidup. Bila mendaftar, anda akan dapat Shaklee ID dan member kit yang dipos kepada anda. Kos pos adalah RM10 untuk semenanjung Malaysia dan RM20 untuk Sabah/Sarawak. Jika mahu lebih JIMAT, anda boleh order produk Shaklee sekali.

# Cara PERCUMA

Yang ini memang ramai yang tidak tahu dan ada yang terkejut boleh dapat keahlian shaklee PERCUMA. Ini pun ada pelbagai cara.

Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma

Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma

(1) Beli produk dengan 200uv

Setiap produk Shaklee mempunyai UV atau point. Jika anda membeli produk sehingga 200uv dalam 1 resit, automatik layak untuk keahlian shaklee percuma. Saya sarankan untuk anda kongsi pembelian produk dengan rakan-rakan untuk cukupkan 200uv. Anggaran lebih kurang RM650 ~ RM700. 

(2) Beli Vivix

Beli 2 Botol Vivix pun layak keahlian shaklee percuma dan lagi best sebab dapat PENGHANTARAN PERCUMA juga.Perlu hantar alamat yang sama ye.

(3) Beli Shaklee Collagen Powder (SCP)

Keahlian Shaklee percuma dengan pembelian 3 kotak Collagen Powder.

Kalau saya pilih cara (1) atau (3), kos pos masih dikenakan ke?

Ya, anda masih perlu bayar. Tapi, saya mahu kongsikan satu rahsia. Anda boleh dapatkan PENGHANTARAN PERCUMA juga dengan syarat jumlah belian RM800 ke atas untuk Semenanjung atau RM1000 untuk Sabah/Sarawak.

Kenapa saya perlu keahlian shaklee percuma kalau boleh bayar yuran sahaja?

Untungnya mereka yang jadi ahli dengan percuma, anda automatik layak untuk Cash Back sebanyak 5% pada bulan berikutnya.

Saya pasti ada yang mahu rebut peluang mendapatkan keahlian Shaklee percuma. Jika anda mahu guna cara (1) tapi tidak tahu produk apa yang mahu dibeli, jangan segan silu untuk hubungi saya. Saya akan syorkan produk berdasarkan kondisi anda dan juga untuk seisi keluarga.

 Cabaran Blogging bersama GenkiMomma, Awek Cute, & Love Mummy Gojes 

Kami adalah pengedar sah shaklee di Puncak Alam, Saujana Utama, Sungai Buloh dan Alam Budiman. Hubungi saya melalui no 0127383040 untuk mendapatkan produk anda serta konsultasi dengan setiap pembelian produk.

21 thoughts on “Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma

  1. Nurul Fazreen Othman

    Kita jadi ahli Shaklee PERCUMA! pastu terus dpt cash rebate. syukur alhamdulillah

    Reply
  2. Pingback: 5 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee | Kerja Dari Rumah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge