Panduan Set Kulit Cantik Shaklee

By | October 14, 2014

Panduan Set Kulit Cantik Shaklee – Penampilan diri seseorang itu memainkan peranan kerana fitrah manusia untuk melihat kepada kecantikan kulit wajah seseorang. Malah kulit yang cantik memberikan keyakinan diri pada individu untuk berdepan dengan orang ramai.

Saya kongsikan panduan set kulit cantik shaklee untuk anda yang impikan kulit yang cantik kerana ramai yang bertanya produk apa yang sesuai untuk mereka. 2 perkara yang penting adalah untuk menjaga kulit wajah daripada dalaman serta luaran

(1) Penjagaan dalaman dengan Set Kulit Cantik Shaklee

Set Kulit Cantik Shaklee

Set Kulit Cantik Shaklee

Untuk mereka yang mahukan kulit cantik, berseri, bebas jerawat, amalkan Set Kulit Cantik Premium secara konsisten. Setiap vitamin memainkan peranan berbeza dan kombinasinya membantu untuk memiliki kulit wajah impian. Set ini juga sangat jimat kerana anda boleh melakukan SPA di rumah. Saya sering melakukan masker Vitamin C, Vitamin E dan juga ESP. Kesan pengambilan vitamin dan pemakaian masker memudarkan parut serta memberikan kulit yang anjal serta lembap.

Testimoni Set Kulit Cantik Shaklee

Testimoni Set Kulit Cantik Shaklee. Wajah Asli tanpa make up

Jika anda mempunyai masalah kulit berjerawat yang teruk, saya sarankan untuk mengambil zinc complex serta garlic complex.

(2) Penjagaan luaran dengan Set Pencuci Muka Terbaik Shaklee

Kulit wajah yang sering terdedah pada cahaya matahari dan bilik yang berhawa dingin juga memerlukan penjagaan luaran. Shaklee mempunyai 2 jenis set pencuci muka iaitu Enfuselle dan Nutriwhite. Enfuselle fokus kepada efek anti penuaan dan dihasilkan oleh saintis Shaklee US. Manakala Nutriwhite pula dihasilkan oleh saintis Shaklee Jepun untuk kulit orang Asia serta fokus kepada pemutihan kulit serta seri wajah. Saya sendiri sudah mencuba kedua-dua jenis dan pilihan terbaik setakat ini adalah kombinasi set yang dinamakan NATURAL GLOW SKINCARE SET.

Set Kulit Cantik Shaklee Luaran

Set Kulit Cantik Shaklee Dari Luar

Antara testimoni pengguna tegar set natural glow ini dan testimoni saya sendiri

Testimoni Set Kulit Cantik Shaklee Luaran

Kulit Kusam Menjadi Berseri dengan set natural glow skincare

Tips tambahan untuk set kulit cantik shaklee

Setelah anda menjaga luar dan dalam, mari amalkan 3 langkah di bawah untuk kulit yang lebih flawless.

#1. Amalkan pengambilan air kosong yang cukup untuk mengekalkan kelembapan kulit.

#2. Tidur yang mencukupi 6-8 jam sehari untuk merehatkan kulit

#3. Bersenam minima 3 kali seminggu selama 20 minit untuk pengaliran darah yang sihat

Mulakan langkah sekarang untuk memiliki kulit wajah yang lebih muda daripada usia sebenar anda kerana apa yang anda lakukan sekarang, membentuk diri anda 10 tahun lagi.

“Cabaran blogging bersama GenkiMomma, Min Aina Ila Aina, Saya Jutawan Sihat & MyChibiBox

Kami adalah pengedar sah shaklee di Puncak Alam, Saujana Utama, Sungai Buloh dan Alam Budiman. Hubungi saya melalui no 0127383040 untuk mendapatkan produk anda serta konsultasi dengan setiap pembelian produk.

27 thoughts on “Panduan Set Kulit Cantik Shaklee

  1. ARIZZA@AIE

    yang vitamin utk dalaman tu memang saya suka, cuma enfuselle agak tak sesuai dengan kulit saya sebab kulit jenis kering kat sesetengah area shj..tgh kumpul dana untuk nutriwhite pulak :p

    Reply
  2. Nurul Fazreen Othman

    Tahniah…semoga sukses dalam cabaran bloggin GenkiMomma.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge