Category Archives: Smart Brain

Vitamin Shaklee Kesukaan Saya

Vitamin Kesukaan Saya | Saya mula amalkan supplement sejak zaman sekolah lagi. Masa itu, abah belikan fish oil dengan klorofil. Memang nak pengsan menelan air klorofil tu sebab rasa payau dan macam makan rumput. Serius tau. Tengok warna pun dah macam lumut. Sejak itu, agak fobia juga nak telan vitamin ini walaupun saya tahu abah bekalkan… Read More »

Shaklee Fish Oil, OmegaGuard untuk ibu hamil dan kanak-kanak

Semasa saya membuat persediaan matrikulasi di AAJ, Universiti Malaya, abah belikan saya sebotol supplement Fish Oil..Kalau tak silap jenama Sco*tt Em**sion.Saya menolak pada awalnya kerana saya tidak tahan dengan bau ikan yang hanyir walaupun saya adalah seorang penggemar ikan. Abah belikan fish oil dalam bentuk capsul sebab kalau cecair, saya berani jamin saya akan biarkan… Read More »

Vitamin untuk pelajar fokus belajar dan smart brain

Ibu bapa yang mempunyai anak yang akan menduduki peperiksaan sangat mengambil berat tentang pembelajaran anak mereka. Malahan kebanyakan anak-anak ini akan dihantar ke pusat tuisyen pada waktu malam sebagai persediaan tambahan. Tidakkah anda terfikir yang anak anda sangat keletihan samada daripada segi fizikal ataupun mental kerana kita yang berkerja juga menggunakan waktu malam sebagai waktu… Read More »