Category Archives: Tekanan ( Stress)

Kulit cantik bersinar, bebas jerawat dengan vitamin shaklee

Teguran A“Eh, kenapa muka kau naik jerawat ni?”” Muka kau daripada dulu aku tengok asyik kusam je”Teguran B” Cantiknya kulit muka kau..Bersinar-sinar”” Jelesnya dengan kulit muka. Mulus, jerawat pun segan singgah” Antara teguran A dan teguran B, yang manakah menjadi idaman hati anda? Saya yakin ramai yang mahu mendapat teguran B. Ye lah, siapa yang… Read More »

Hamil ubat terbaik untuk endometriosis ( chocolate cyst)

 Samada kita sedari atau tidak, penyakit endometriosis merupakan antara penyakit yang dihidapi oleh ramai wanita namun masih ramai juga tidak menyedari kewujudan penyakit ini. Ianya boleh berlaku pada wanita seawal usia belasan tahun. Di antara masalah yang berpunca daripada masalah ini adalah senggugut dan kesakitan, kemandulan dan keguguran yang mungkin berulang-ulang. Ia juga boleh menyebabkan… Read More »

Turun 5 kg dengan diet santai cara mychibibox

Sabtu lepas saya mendapat berita gembira daripada seorang kenalan lama, Pn Rina yang mengambil product Shaklee untuk tujuan diet. Saya pun terkejut kerana keputusan yang sangat mengagumkan saya sendiri. Apa berita gembiranya?? “Tuty, berat sy turun 5kg he3..tkejut btol arini mcm xsangka” Setinggi tahniah saya ucapkan kepada Pn Rina atas kejayaannya itu. Jika tidak silap,… Read More »