Category Archives: Vitamin E

Kulit cantik bersinar, bebas jerawat dengan vitamin shaklee

Teguran A“Eh, kenapa muka kau naik jerawat ni?”” Muka kau daripada dulu aku tengok asyik kusam je”Teguran B” Cantiknya kulit muka kau..Bersinar-sinar”” Jelesnya dengan kulit muka. Mulus, jerawat pun segan singgah” Antara teguran A dan teguran B, yang manakah menjadi idaman hati anda? Saya yakin ramai yang mahu mendapat teguran B. Ye lah, siapa yang… Read More »

Testimoni 18sx : Seram dengan Shaklee kerana hubungan suami isteri lebih daripada pengantin baru**

Dua tiga hari ini saya senyum lebar dengan feedback daripada pelanggan-pelanggan mychibibox. Alhamdulillah, syukur pada Ilahi kerana mereka mendapat manfaat daripada product ini. Oh, jika anda mengalami masalah semasa pengambilan product ini juga sila maklumkan kepada kami kerana mungkin ada perkara yang kami terlepas pandang. Perkongsian kami di blog ini juga berdasarkan pengalaman saya sendiri… Read More »

Siapa perlukan SHAKLEE Vitamin E??

Moshi-moshi..Anda PEMINAT VITAMIN E??? Belum lagi??Jom lihat siapa yang perlu jadi peminatnya# Anda yang BERJERAWAT# Anda yang BERPARUT# Anda yang MUKA BERMINYAK# Anda yang MUKA MULA BEKEDUT- tanda penuaan# Anda yang berkerja DI BAWAH CAHAYA MATAHARI# Anda yang SAYANGKAN JANTUNG serta KELUARGA ANDA# Anda yang ADA MASALAH KESUBURAN – Masih belum dapat anak# Anda yang… Read More »

Vitamin untuk kulit cantik – bebas jerawat dan kusam**

Pernah cuba belek pencuci muka anda? Atau barang penjagaan badan mahupun shampoo?? Mesti anda perasan di label ada perkataan VITAMIN C atau VITAMIN E. Betul tak?? Malah jika kita pergi ke spa pasti ada rawatan vitamin c, kolagen atau masker vitamin E. Vitamin C dan Vitamin E adalah antioksidan yang bagus untuk kulit cantik kerana… Read More »

Testimoni Pengguna : Amazing Story, Cyst Mengecut 5.8cm ke 1.4 cm..Pembedahan dibatalkan PLUS disahkan HAMIL**

Teruja sungguh saya membaca kisah kawan kak Nadiah, Puan M dan tidak sabar untuk dikongsikan dengan anda semua. Mungkin ada diantara anda yang mengalami situasi yang sama..Thanks kak Nadiah sebab izinkan saya kongsi kisah ini. Kredit to : Kak Nadia @ exclusivelypumpingmother ——————–**************************—————– Hari ini, ummi sebenarnya nak share dgn kalian satu kisah hebat…ini cerita… Read More »

Langkah berjaga-jaga untuk elakkan cyst & fibroid berulang

Anda mungkin sering mendengar mengenai pesakit kanser yang telah menjalani pembedahan bagi membuang tumor namun ianya berulang semula selepas satu ketika samada bertahun-tahun selepas pembedahan atau segera. Begitu juga dengan keadaan mereka yang menghidapi cyst atau fibroid di mana pertumbuhan semula itu juga berlaku. Walaupun telah dibedah untuk membuang cyst tersebut, kebarangkalian untuk cyst tersebut… Read More »

Pentingkah antioksidan pada kita??

Dengan setiap nafas yang diambil, anda sebenarnya menghasilkan radikal bebas – Oksidan tidak terkawal yang merosakkan sel! Semakin anda berusia (tua), semakin berkuranganlah antioksidan semulajadi yang dihasilkan oleh badan anda untuk mengawal molekul-molekul pemusnah ini. Apabila semakin banyak radikal bebas terkumpul di dalam badan, kesihatan menjadi makin merosot, proses penuaan menjadi lebih pantas, menyebabkan anda… Read More »

Jerawat semakin halus, suami puji kulit kaki tidak merekah ( Testimoni Bergambar)**

Antara perkara yang mengujakan dalam berkongsi kebaikan Vitamin Shaklee ini adalah feedback rakan-rakan yang telah merasai keseronokan mengamalkan produk Shaklee. Pn Gie adalah kenalan maya saya yang mengambil Euphoria Skin Care dalam bentuk eco pack terlebih dahulu. Alhamdulillah beliau sangat sukakannya dan kini membeli FULL PACK berserta dengan Soy Protein kegemaran ramai, ESP. Melalui perbualan… Read More »

Tingkatkan tahap kesuburan suami isteri dengan vitamin semulajadi (Testimoni pengguna)**

Ada pasangan yang dikurniakan cahaya mata sejurus berkahwin atau lebih glemer dengan nama “bunting pelamin”. Ada pasangan yang perlu menunggu lama dan ada juga yang sudah menjalani pelbagai rawatan kesuburan namun masih belum menerima rezeki anak. Kesihatan diri individu itu samada lelaki mahupun perempuan adalah faktor utama yang menentukan samada anda mampu menghasilkan sperma yang… Read More »

Petua mendapatkan zuriat cara Rasulullah SAW

Kebelakangan ini saya sering ditanya tentang tips untuk mendapatkan zuriat hasil perkongsian saya mengenai rakan saya yang BERJAYA HAMIL kali ke dua . Tahniah saya ucapkan kepadanya dan sesungguhnya pengambilan supplement itu sekadar satu USAHA.Semuanya kembali kepada Allah untuk mengurniakan zuriat atau tidak. Ramai mungkin terlupa yang zuriat juga adalah satu bentuk REZEKI daripada Allah… Read More »