Kenali saya

Siapa Tuty Rahiza

Saya dan keluarga bersama Mr Victor Lim di Shaklee National Conference 2013/2014

Saya, Tuty Rahiza merupakan pengasas kepada mychibibox.com dan merupakan pengedar Shaklee yang sah di kawasan Bandar Puncak Alam, Sungai Buloh dan Meru.

Bermula sebagai pengguna untuk set HB Rendah, kemudian berpantang dan berterusan dengan penyusuan. Saya gemarkan Shaklee kerana pocket friendly. Vitamin yang sama dapat digunakan untuk pelbagai tujuan.Jadi saya memilih untuk berkongsi dengan lebih ramai orang tentang kebaikan produk Shaklee di samping berkongsi tips-tips kesihatan terutamanya berkenaan penyusuan. Saya bukanlah seorang pakar laktasi bertauliah dan segala perkongsian berkenaan penyusuan berdasarkan pengalaman saya menyusukan 2 orang anak saya serta pembacaan.

Alhamdulillah, siapa sangka yang Shaklee telah banyak mengubah kehidupan saya sejak 3 tahun lalu. Saya mula menceburi bidang Shaklee sebagai Part Time sambil bekerja dan akhirnya, satu impian menjadi kenyataan pada Jun 2013.

Daripada seorang yang berkerja sebagai EXECUTIVE di syarikat swasta, saya telah menjadi seorang SURIRUMAH SEPENUH MASA. Bukan surirumah goyang kaki yea.
TAPI memilih kerjaya baru sebagai Work-At-Home-Mom (WAHM) Shaklee. Telah berjaya menggenggam Shaklee 3C : Cash, Car, dan Convention. Kini saya melangkah lebih jauh untuk mencapai misi sebagai Master Coordinator Shaklee.

Jika anda mahu menyertai keluarga mychibibox shaklee, boleh hubungi saya di 0127383040.Jangan risau dengan lokasi saya yang berada di Selangor kerana jaringan pengedar shaklee di bawah saya berada di seluruh Malaysia termasuk sabah dan sarawak. Kami ada cara untuk merapatkan hubungan yang dipisahkan oleh faktor geografi.

Saya berpengalaman untuk membimbing mereka yang bekerja dan juga surirumah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge