Search Results

Kulit cantik bersinar, bebas jerawat dengan vitamin shaklee

Teguran A“Eh, kenapa muka kau naik jerawat ni?”” Muka kau daripada dulu aku tengok asyik kusam je”Teguran B” Cantiknya kulit muka kau..Bersinar-sinar”” Jelesnya dengan kulit muka. Mulus, jerawat pun segan singgah” Antara teguran A dan teguran B, yang manakah menjadi…

Kenapa Mealshake bagus untuk kulit??**

Kita sedia maklum untuk set kecantikan anda boleh mengambil Vitamin C, B Complex dan Vitamin E. Hasilnya akan lebih ‘segera’ nampak jika anda menambah protien di dalam set ini. Ya, ESP adalah pilihan yang paling baik.  Kenapa protien perlu? Sel-sel…

Muka berseri, susu lebih manis dan pekat seperti susu formula

Sepanjang tahun 2011, Euphoria Breastfeeding Set adalah antara yang set terlaris dan HOT di pasaran. Alhamdulillah, itu menunjukkan yang semakin ramai ibu-ibu yang berusaha untuk menyusukan anak mereka.Bagi working-n-pumping mom, cabaran untuk meneruskan penyusuan dengan jadual pam yang konsisten di…

Set Kelegaan PMS – Senggugut untuk anda

Sesetengah wanita mengalami masalah senggugut semasa kedatangan haid (period) sejak daripada zaman remaja lagi. Ada yang terpaksa berehat sahaja kerana kesakitan yang amat sangat. Pelbagai faktor menjadi punca masalah senggugut. Boleh baca di sini untuk huraian lebih lanjut. Bagi permasalahan…

Wajah bebas daripada JERAGAT.

Dulu saya selalu terfikir betapa ramainya orang sanggup mengeluarkan belanja yang besar untuk dapatkan kulit yang cantik dengan mencuba segala macam krim yang berada dalam pasaran. Saya cuma tahu vitamin E , vitamin C dan B Complex adalah antara vitamin…