Kulit cantik bersinar, bebas jerawat dengan vitamin shaklee

Teguran A“Eh, kenapa muka kau naik jerawat ni?”” Muka kau daripada dulu aku tengok asyik kusam je”Teguran B” Cantiknya kulit muka kau..Bersinar-sinar”” Jelesnya dengan kulit muka. Mulus, jerawat pun segan singgah” Antara teguran A dan teguran B, yang manakah menjadi idaman hati anda? Saya yakin ramai yang mahu mendapat teguran B. Ye lah, siapa yang… Continue reading »

Muka berseri, susu lebih manis dan pekat seperti susu formula

Sepanjang tahun 2011, Euphoria Breastfeeding Set adalah antara yang set terlaris dan HOT di pasaran. Alhamdulillah, itu menunjukkan yang semakin ramai ibu-ibu yang berusaha untuk menyusukan anak mereka.Bagi working-n-pumping mom, cabaran untuk meneruskan penyusuan dengan jadual pam yang konsisten di pejabat bukanlah satu perkara mudah. Ada yang terkejar-kejar dek kesibukan masa bekerja malahan ada yang… Continue reading »

Set Kelegaan PMS – Senggugut untuk anda

Sesetengah wanita mengalami masalah senggugut semasa kedatangan haid (period) sejak daripada zaman remaja lagi. Ada yang terpaksa berehat sahaja kerana kesakitan yang amat sangat. Pelbagai faktor menjadi punca masalah senggugut. Boleh baca di sini untuk huraian lebih lanjut. Bagi permasalahan ini, produk berikut adalah yang terbaik kami sarankan. Shaklee GLA Complex  Pati biji borage, iaitu… Continue reading »

Wajah bebas daripada JERAGAT.

Dulu saya selalu terfikir betapa ramainya orang sanggup mengeluarkan belanja yang besar untuk dapatkan kulit yang cantik dengan mencuba segala macam krim yang berada dalam pasaran. Saya cuma tahu vitamin E , vitamin C dan B Complex adalah antara vitamin yang penting untuk dapatkan kulit yang cantik selain perlunya ESP untuk kulit yang lebih halus… Continue reading »