Set Anakku Manja untuk anak yang sering demam, selesema, batuk dan kurang selera makan

Anak saya, Amni jarang jatuh sakit. Seingat saya sampai umurnya 11 bulan ni baru 3 kali yang demam, batuk dan selesema agak lama la. Lama tu lebih sehari je sebenarnya. Tapi ada juga anak kecil yang sering jatuh sakit sehinggakan hospital / klinik seperti rumah kedua. Setiap bulan pasti perlu menjengah ke sana. Alangkah baiknya… Continue reading »

Tq banyak bagi petua nak wat susu banyak *wink*

Saya bukanlah pakar atau mempunyai sijil pengiktirafan daripada mana-mana badan bertauliah. Konsultasi berkenaan product Shaklee mahupun dunia penyusuan susu ibu, semuanya berdasarkan pengalaman saya sendiri. Tidak kurang juga hasil daripada menghadiri Breastfeeding Support Group Meeting (SGM) serta menghadiri kelas penyusuan. “tq kat tuty byk bg cda petua   kalo x cda xtau pun camne nk… Continue reading »