Pengedar Shaklee Kuantan / Gebeng / Balok / Sungai Karang

Pengedar Shaklee Kuantan / Gebeng / Balok / Sungai Karang   Saya sering mendapat panggilan daripada mereka yang berada di sekitar kuantan yang mahu mendapatkan produk Shaklee dengan segera. Malangnya, Shaklee memang tidak mempunyai cawangan di Kuantan. Alhamdulillah, kini mychibibox mempunyai rangkaian biz partner di kuantan bagi memudahkan pelanggan-pelanggan tersayang kami mendapatkan product Shaklee. Untuk… Continue reading »

Pengedar Shaklee Kuantan / Gebeng / Balok / Sungai Karang

Saya sering mendapat panggilan daripada mereka yang berada di sekitar kuantan yang mahu mendapatkan produk Shaklee dengan segera. Malangnya, Shaklee memang tidak mempunyai cawangan di Kuantan. Alhamdulillah, kini mychibibox mempunyai rangkaian biz partner di kuantan bagi memudahkan pelanggan-pelanggan tersayang kami mendapatkan product Shaklee. Untuk anda di sekitar kuantan, gebeng, balok dan sg karang, anda boleh… Continue reading »

Kulit cantik bersinar, bebas jerawat dengan vitamin shaklee

Teguran A“Eh, kenapa muka kau naik jerawat ni?”” Muka kau daripada dulu aku tengok asyik kusam je”Teguran B” Cantiknya kulit muka kau..Bersinar-sinar”” Jelesnya dengan kulit muka. Mulus, jerawat pun segan singgah” Antara teguran A dan teguran B, yang manakah menjadi idaman hati anda? Saya yakin ramai yang mahu mendapat teguran B. Ye lah, siapa yang… Continue reading »

Shaklee Vita-C miliki sijil KKM

Tahukah anda yang setiap product yang mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia akan mempunyai no sijil KKM yang hanya dikeluarkan bagi product itu sahaja. Maknanya, 1 product bersamaan satu no sijil KKM. Sebagai pengguna, kita harus peka dengan setiap product kesihatan yang terdapat di dalam pasaran. Bukan sekadar dengan status halal tetapi juga dengan bahan… Continue reading »

Resdung semakin kurang dengan NUTRIFERON (Testimoni Pengguna)**

Pernahkah anda mengalami situasi berikut : 1. Bangun pagi hidung berair 2. Bersin yang berterusan sehingga jiran sebelah pun boleh dengar. 3. Tidak boleh silap makan dan mula mengalami hidung gatal. Simptom-simptom di atas adalah antara tanda-tanda yang anda mungkin mengalami masalah resdung. Resdung di kalangan rakyat Malaysia seolah-olah sudah menjadi perkara biasa dan pelbagai… Continue reading »

Testimoni 18sx : Seram dengan Shaklee kerana hubungan suami isteri lebih daripada pengantin baru**

Dua tiga hari ini saya senyum lebar dengan feedback daripada pelanggan-pelanggan mychibibox. Alhamdulillah, syukur pada Ilahi kerana mereka mendapat manfaat daripada product ini. Oh, jika anda mengalami masalah semasa pengambilan product ini juga sila maklumkan kepada kami kerana mungkin ada perkara yang kami terlepas pandang. Perkongsian kami di blog ini juga berdasarkan pengalaman saya sendiri… Continue reading »

Betulkah supplement ini memudaratkan kesihatan dan merbahaya?

Tajuk yang pasti membuatkan anda terdiam sebentar. Eh, mychibibox kanpenjual supplement.  Kenapa mahu menulis sesuatu yang boleh menurunkan jualan. Pada saya, ini adalah peluang cerah untuk saya kerana saya dapat berkongsi dengan lebih lanjut tentang supplement serta apa yang perlu anda tahu tentang supplement. “SUPPLEMENT” adalah satu tema yang luas dan perlu dilihat daripada banyak… Continue reading »

Tips meningkat kesuburan bagi lelaki dan wanita

Bagi pasangan yang telah berkahwin, anak adalah antara anugerah tuhan yang ditunggu-tunggu. Namun begitu, tidak semua pasangan bernasib baik mendapat cahaya mata sejurus selepas berkahwin. Ada yang terpaksa menunggu beberapa bulan malahan ada yang telah bertahun berkahwin tetapi masih belum berisi. Kita seringkali juga dengar yang  kononnya masalah kesuburan adalah berpunca daripada pihak wanita sepenuhnya…. Continue reading »