Tag Archives: Diari Kurus Kak Cun

21 Hari Cabaran Eat Clean dengan Fatin Ayuni

21 Hari Cabaran Eat Clean dengan Fatin Ayuni – Dalam entry lepas saya ada cerita yang lepas sebulan ulang-ulang menj berpantang, tekak pun mula susah nak menelan. Kiranya dah masuk tahap bosan. Jadi perlukan sesuatu yang baru untuk meneruskan misi kurus kak cun ni. Terpengaruh dengan Kak Su di FB, kak cun pun terus daftar… Read More »

Turun 4kg dengan Formula Diet Kak Cun

Saya mula misi kurus ni pada 1 Nov 2015. Masa tu azfar usia 3 bulan dan memang fully breastfeeding. Untuk ibu menyusu ni tak bolehlah nak diet secara rendah kalori atau crash diet. Nanti hilang nutrisi untuk anak. Meh saya kongsikan apa formula diet sihat kak cun. Bila dah tahu formula, mudah sikit perancangan tu.… Read More »