Tag Archives: Vitamin Untuk Kulit

Vitamin Shaklee Kesukaan Saya

Vitamin Kesukaan Saya | Saya mula amalkan supplement sejak zaman sekolah lagi. Masa itu, abah belikan fish oil dengan klorofil. Memang nak pengsan menelan air klorofil tu sebab rasa payau dan macam makan rumput. Serius tau. Tengok warna pun dah macam lumut. Sejak itu, agak fobia juga nak telan vitamin ini walaupun saya tahu abah bekalkan… Read More »

[Testimoni] Masalah jerawat dan parut selesai dengan vitamin

Testimoni masalah jerawat dan parut selesai dengan vitamin – Masalah jerawat atau parut jerawat memang memeningkan kepala. Adakala sehingga kita menjadi segan untuk keluar di khalayak ramai kerana sudah pasti kulit muka yang bermasalah jerawat akan menjadi perhatian. Mahukah anda saya kongsikan penyelesaian kepada masalah jerawat anda ?   Mari lihat testimoni sebenar cik E yang… Read More »