Tag Archives: vitamin untuk pelajar

Vitamin Shaklee Kesukaan Saya

Vitamin Kesukaan Saya | Saya mula amalkan supplement sejak zaman sekolah lagi. Masa itu, abah belikan fish oil dengan klorofil. Memang nak pengsan menelan air klorofil tu sebab rasa payau dan macam makan rumput. Serius tau. Tengok warna pun dah macam lumut. Sejak itu, agak fobia juga nak telan vitamin ini walaupun saya tahu abah bekalkan… Read More »

Cara Untuk Kuat Ingatan

Cara Untuk Kuat Ingatan Adakah anda seorang yang mempunyai kuat ingatan ? Pernahkah anda alami situasi seperti berikut : Baru keluar pintu kereta, patah balik untuk periksa samada sudah kunci atau tidak kereta anda Lupa di mana anda letakkan kunci rumah atau kunci kereta Sukar untuk ingat jalan walaupun berkali-kali melalui laluan yang sama untuk… Read More »