Tag Archives: vitamin untuk tenaga

Vitamin Shaklee Kesukaan Saya

Vitamin Kesukaan Saya | Saya mula amalkan supplement sejak zaman sekolah lagi. Masa itu, abah belikan fish oil dengan klorofil. Memang nak pengsan menelan air klorofil tu sebab rasa payau dan macam makan rumput. Serius tau. Tengok warna pun dah macam lumut. Sejak itu, agak fobia juga nak telan vitamin ini walaupun saya tahu abah bekalkan… Read More »

Tips Berjaga Malam Untuk Piala Dunia FIFA 2014

Tips Berjaga Malam Untuk Piala Dunia FIFA 2014 – Tahun ini, Brazil menjadi tuan rumah untuk piala dunia. Beza masa antara Malaysia dengan Brazil adalah 11 jam menjadikan waktu siaran perlawanan bagi peminat piala dunia fifa 2014 di malaysia adalah di antara pukul 12.00 am sehingga 6.00 am. Bagi peminat tegar, sudah tentu masa perlawanan… Read More »